På grunn av korona-situasjonen starter Hugo Munthe-Kaas og Børge Grøttjord DLA Piper-karrièren fra hjemmekontor.

DLA Piper henter to nye partnere

- Dette er rekrutteringer vi har jobbet med en god stund, fra før korona-epidemien, sier managing partner Kaare Oftedal.

Publisert Sist oppdatert

Advokatfirmaet DLA Piper har oppnevnt Hugo Munthe-Kaas og Børge Grøttjord to nye partnere i firmaet. Munthe-Kaas vil få ansvar for firmaets kompetansegruppe innen compliance og risikostyring, mens Grøttjord skal lede DLA Pipers bank- og finanssatsning i Norge.

- Jeg er veldig motivert for å ta fatt på arbeidet med å videreutvikle fagmiljøet innen compliance og tvisteløsning sammen med Berit Reiss-Andersen, og resten av det dyktige teamet i DLA Piper, sier Munthe-Kaas i en melding.

- Muligheten til å kunne bistå klienter ut fra firmaets brede og internasjonale compliance-platform, har vært en viktig årsak til at jeg nå velger å gå til nettopp DLA Piper, sier Munthe-Kaas.

Skal samarbeide med Reiss-Andersen

Managing partner Kaare Oftedal i DLA Piper er glad for å ha på plass to nye partnere.

Managing partner i DLA Piper Norway Kaare Oftedal er fornøyd med å ha de nye partnerne på plass.

- Dette er rekrutteringer vi har jobbet med en god stund, fra før korona-epidemien. Hugo ser vi på som en riktig og viktig brikke i vårt compliance- og granskningsteam. Jeg ser særlig frem til hans samarbeid med Berit Reiss-Andersen, sier Oftedal til Advokatbladet.

Berit Reiss-Andersen er fornøyd med å få på plass Hugo i teamet sitt.

- Han har betydelig erfaring innen compliance og tvisteløsning, og vil komplettere et allerede stort og erfarent tvisteløsningsteam med en spisset kompetanse innenfor områder som blir stadig viktigere for klientene våre, sier Reiss-Andersen i en melding.

Kommer fra Grette

Allerede 23. mars trådte Børge Grøttjord inn som partner i DLA Piper. Grøttjord melder overgang fra Advokatfirmaet Grette der han har vært partner siden 2009.

– Vi ønsker å vokse videre innen bank og finans som Børge skal lede, sier Oftedal til Advokatbladet.

Også i Arntzen de Besche startet en ny partner denne uken, Mira Tengesdal Torstenbø.

Hun kommer fra stillingen som konstituert tingrettsdommer i Stavanger tingrett.

- Jeg gleder meg til å jobbe i en av landets ledende arbeidsrettsavdelinger og fortsette det spennende arbeidet sammen med dyktige kollegaer. Stavangerregionen er i full vekst og jeg ser frem til å bistå både tidligere og nye klienter, sier Torstenbø i en melding.

Powered by Labrador CMS