Christian Grande, Ørjan Salvesen Haukaas, Lill Grimstad og Tage Brigt A. Skoghøy er DLA Pipers nyervervelser.

DLA Piper forsterker med tre nye partnere

- Mine ambisjoner er å være med å forme Norges ledende tvistemiljø, sier Tage Brigt A. Skoghøy. Lill Grimstad, tidligere leder av Klagenemnda for industrielle rettigheter, ble fristet til å jobbe bredere med immaterialrett.

Publisert Sist oppdatert

Etter stor etterspørsel av advokattjenester innenfor tvisteløsning og immaterialrett, henter DLA Piper inn tre nye partnere og én ny markedssjef.

«Alle rekrutteringene er en del av vår vekstambisjon, og gjør at vi kompletterer og styrker oss betydelig i Norge», sier managing partner i DLA Piper Norway, Kjetil Haare Johansen i en pressemelding.

Høye ambisjoner

Tage Brigt A. Skoghøy og Ørjan Salvesen Haukaas kommer begge fra Simonsen Vogt Wiig til DLA Pipers team for tvisteløsning.

Selv har Skoghøy store mål for fremtiden.

- Jeg kommer til et firma med masse energi og som satser på tvisteløsning. Mine ambisjoner er å være med å forme Norges ledende tvistemiljø, og jeg opplever at firmaet støtter den ideen og visjonen, sier Skoghøy til Advokatbladet.

Skoghøy og Haukaas har vært kolleger i mange år, og vært en sentral del av tvisteløsningsmiljøet i Simonsen Vogt Wiig. Nå skal de jobbe sammen i DLA Piper.

- Ørjan og jeg har siden 2013 jobbet sammen med å skape et godt miljø rundt tvisteløsning, generalistene blant spesialistene, hvor spesialkompetansen nettopp ligger i det å håndtere ulikartede saker, og det skal vi fortsette med i DLA Piper, sier han.

Managing partner i DLA Piper Norway, Kjetil Haare Johansen, har stor tro på de to nyansettelsene.

«I Tage Brigt A. Skoghøy og Ørjan Salvesen Haukaas får vi to unge, dyktige og anerkjente prosedyreadvokater. Begge har møterett for Høyesterett og er anerkjent som ledende av de største globale juridiske rangeringsbyråene», sier Johansen i en pressemelding.

Satser på immaterialrett og teknologi

Etter ti år som leder for Klagenemnda for industrielle rettigheter, slutter Lill Grimstad seg til DLA Pipers avdeling for immaterialrett og teknologi.

- Etter mange års erfaring med å bygge opp KFIR, ble fristelsen til et bredere arbeid med immaterialretten så stor at jeg ønsket å gripe sjansen i DLA Piper, sier Grimstad til Advokatbladet.

En avgjørende faktor for overgangen er firmaets høye ambisjonsnivå.

- DLA Piper satser stort, og internasjonalt er de et av de sterkeste firmaene og helt i tetsjiktet på fagområdet. Jeg vil være med på å bygge opp noe som allerede er bra, til å bli enda bedre. Det er en mulighet jeg virkelig har sett fram til.

- Næringslivet henger etter

Hun mener at næringslivet henger etter når det gjelder å beskytte og sikre sine immaterielle rettigheter. Hun ønsker å være med å sette fagområdet på agendaen.

- Vi ønsker å gi næringslivet nødvendig juridiske råd og øke bevisstheten rundt deres rettigheter nasjonalt og internasjonalt, og det er åpenbare fordeler å velge et ledende globalt advokatfirma som DLA Piper som tjenesteleverandør for juridiske tjenester.

Kjetil Haare Johansen mener ansettelsen vil styrke firmaets kompetanse innenfor immaterialretten i betydelig stor grad.

«Grimstad bringer med seg årelang erfaring og en helt unik spisskompetanse og innsikt i immaterialretten gjennom sine mange år som leder for KFIR. Hun vil spille en nøkkelrolle i videre styrking av vår satsning på immaterialrett og teknologi», uttaler han i meldingen.

Ny markedssjef med lang erfaring

DLA Piper styrker også sin markedsavdeling, der de har ansatt Christian Grande som ny markedssjef. Han har tidligere besittet tilsvarende stilling i advokatfirmaet Hjort, og har med seg 15 års erfaring med markedsføring av juridiske tjenester.

«Han har erfaring fra noen av landets ledende merkevarer i advokatbransjen, og vil lede arbeidet med å videreutvikle DLA Piper i Norge, og øke firmaets synlighet», sier managing partner, Kjetil Haare Johansen.

Powered by Labrador CMS