Egil Hatling overtar som managing partner etter Kaare Oftedal allerede neste uke.

Egil Hatling blir ny managing partner i DLA Piper

Fra 1. november vender Kaare Oftedal tilbake til stilling som partner i corporate-avdelingen.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg ser frem til å bidra til at DLA Piper vokser og utvikler seg videre når jeg nå overtar stafettpinnen fra Kaare Oftedal. Jeg mener DLA Piper har uforløst potensiale i det norske markedet, sier Hatling i en pressemelding.

DLA Piper har en helt unik situasjon og posisjon som det eneste internasjonale advokatfirmaet i Norge, utdyper han overfor Advokatbladet.

- Etter min oppfatning bør vi være flinkere til å fremheve det, slik at særlig våre klienter i større grad forstår hvilken betydning det kan ha for dem. Verden blir stadig mer internasjonal. Etter min oppfatning er derfor vår internasjonale posisjon vårt sterkeste trumfkort i konkurransen med de andre advokatfirmaene.

Går tilbake til corporate

Kaare Oftedal har vært managing partner i selskapet siden 2017 da han overtok etter Hans Christian Brodtkorb. Nå vender han tilbake til en stilling som partner i corporate-avdelingen, og skal også lede firmaets satsing på fornybar energi.

- Selv om de siste månedene har vært preget av koronapandemien, så ser jeg tilbake på en flott tid hvor vi har kapret større markedsandeler, fått inn mange spennende klienter på huset og blitt mer synlige i markedet både i Norge og Norden. Jeg er glad for at det er Egil som nå overtar roret, og er ikke tvil om at han er rett person for oppgaven, sier Oftedal i pressemeldingen.

- Ingen dramatikk

Hatling kom inn i DLA Piper i 2004, og frem til 1. november leder han avdelingen for bank, finans, restrukturering og insolvens.

- Hvorfor skjer det et skifte av managing partner nå?

– Det er det mange grunner til. Kaare Oftedal har gjort en kjempefin jobb for oss gjennom de siste tre årene. Det er på ingen måte noe dramatikk rundt at vi skifter managing partner nå. Det ligger litt i vår struktur at man ikke skal sitte for lenge som nettopp managing partner, svarer Hatling.

– Det er veldig hyggelig at partnerskapet gir meg denne tilliten. Jeg håper det betyr at de har troen på at jeg er den rette til å lede firmaet i årene som kommer. Det er jeg ydmyk og glad for. Jeg har en god del planer, og gleder meg til å overta. 2020 har vært et tungt år for mange, og vi må håpe at 2021 blir litt lysere for både samfunnet som helhet og for oss som advokatfirma.

Powered by Labrador CMS