Tommy Bruun.

Nye partnere i Haavind og DLA Piper

Haavind styrker teknologiavdelingen med Stian H. Oddbjørnsen og Mikkel S. Hach, mens DLA Piper henter Tommy Bruun fra egne rekker. 

Publisert Sist oppdatert

Sommeren er her hvilket også betyr at vi er på vei inn i høysesongen for opprykk og firmabytter. 

Denne gangen er det Haavind og DLA Piper det er snakk om. Tidligere i vår ble det kjent at flere advokater og partnere fra Haavinds teknologiavdeling har meldt overgang til Wikborg Rein. 

Nå har Haavind tatt grep for å styrke teamet på ny ved å hente inn CMS Kluge-partner Stian Hultin Oddbjørnsen og tidligere senioradvokat i det danske advokatfirmaet Accura, Mikkel Skovdal Hach.

- Vi er veldig fornøyde med å få inn Stian og Mikkel, som er engasjerte og dyktige advokater på sentrale fagområder for oss. De har begge sterke profiler som passer godt med avdelingen vår og firmaet, sier Kari Gimmingsrud, partner og avdelingsleder i Haavind, i en pressemelding. 

Satser på teknologi

Stian Hultin Oddbjørnsen er en velrennomert teknologiadvokat, som flere ganger har utmerket seg i både Chambers, Legal 500 og det nasjonale advokatundersøkelsen til Kapital JUS. Oddbjørnsen har spesialisert seg på IT-kontrakter og IT-prosjekter, og har lang erfaring fra både offentlig og privat sektor. 

Stian Oddbjørnsen, Mikkel Skovdal Hach, Vebjørn Iversen, Kari Gimmingsrud, Andreas Bernt, Hedda Bjøralt Roald og Andreas Gard Meyer.

Med de to nyrekrutteringene, teller Haavinds tech-team nå nærmere tretti partnere, senioradvokater, advokater og fullmektiger totalt. 

- Teknologi er et strategisk viktig område for Haavind, og vi er veldig glade for å ha dem på plass hos oss. Stian og Mikkel er en del av en generasjon Up and coming-advokater som vi tror vil bidra til å ytterligere styrke vår ledende posisjon innenfor teknologi og digitalisering, sier Managing Partner i Haavind, Preben Brecke.

Spesialisert på tvist og entreprise

I DLA Piper rykker Tommy Bruun opp fra egne rekker. 

Han startet i selskapet som fullmektig tilbake i 2014, og har spesialisert seg entreprise- og tvisteløsningsadvokat, særlig innenfor ulike tilvirknings- og leveransekontrakter. Han er også en del av firmaets sektorgruppe innen fornybar energi.

- Tommy har markert seg med en meget god forståelse for både faglige og kommersielle sider i komplekse prosjekter og tilvirkningskontrakter. Han er videre en viktig ressurs for fornybar energi-gruppen i DLA Piper, og er generelt sett en stor bidragsyter til firmaet, sier leder av DLA Pipers entrepriseavdeling, Helge Neraal, i en pressemelding.

Selv mener Bruun at DLA Piper er et av Norges mest spennende advokatfirmaer med dets internasjonale dimensjon. 

- Jeg setter stor pris på tilliten ved å bli tatt opp som partner i vårt solide tviste- og entrepriseteam. I tillegg til å fokusere på fag og bransjeforståelse, er det viktig for firmaet å skape et morsomt og hyggelig arbeidsmiljø. Jeg gleder meg til å kunne bidra faglig og sosialt i videreutviklingen av både avdelingen og firmaet, sier han.

 

Powered by Labrador CMS