Tone Indrebø Næs har byttet ut Vika med Bjørvika.

Fra Wikborg Rein til Deloitte

Tone Indrebø Næs skal lede arbeidet med bærekraft og samfunnsansvar i Deloitte, og har allerede sendt alle medarbeidere på klimakurs.

Publisert Sist oppdatert

Deloitte opplyser i en melding at de har ansatt Tone Indrebø Næs for å sette samfunnsansvar og bærekraft enda tydeligere på agendaen internt i Deloitte.

Næs kommer til Deloitte fra stillingen som leder for marked- og kommunikasjonsavdelingen i Wikborg Rein.

- Motiverende

- Jeg ser frem til å være med å sette retning for reisen videre og ytterligere øke bevisstheten i hele organisasjonen. Bærekraft skal være en naturlig og sentral del av alle forretningsbeslutninger vi tar, sier Næs.

- Jeg synes det er motiverende å finne grensesnittet mellom bærekraft og verdiskaping, og har virkelig troen på at dette henger tett sammen. Som en stor næringslivsaktør har Deloitte et betydelig ansvar, men også stor påvirkning og mulighet til å virkelig utgjøre en positiv forskjell – både gjennom egen drift, medarbeiderengasjement og sitt nettverk av samarbeidspartnere, sier Næs.

Medarbeidere på klimakurs

Noe av det første hun gjorde da hun startet tidligere i høst, var å lansere et digitalt, interaktivt klimakurs som alle Deloitte-ansatte skal gjennom.

- Så vidt jeg vet er det ikke mange bedrifter som har gjort noe lignende i så stor utstrekning. Det handler rett og slett om å sikre god klimakompetanse hos alle våre medarbeidere, og kunnskap er en forutsetning for endring.

- Det å ha orden i eget hus, er viktig for å skape tillit og troverdighet når vi bistår kundene våre. Det er et stempel og en dokumentasjon på egen kompetanse, avslutter den nye direktøren for samfunnsansvar og bærekraft i Deloitte Norge, sier Næs i meldingen.

Powered by Labrador CMS