Sverre Tyrhaug mottok prisen på vegne av Thommessen.

Thommessen kåret til årets norske advokatfirma av Chambers Europe

- Dette er et resultat av godt teamarbeid på tvers av Thommessen, og er derfor en stor anerkjennelse til hele firmaet, sier managing partner Sverre Tyrhaug.

Publisert Sist oppdatert

Like før helgen gikk den internasjonale advokatkåringen Chambers Europe Awards 2023 av stabelen i den italienske storbyen Milano.

Prisene hedrer advokaterfirmaene for deres arbeid, vekst og klienthåndtering, og baserer seg på kartleggingene som blir gjort i forbindelse med Chambers' årlige Europa-guide.

Samtlige av «de fem store», altså Schjødt, Wikborg Rein, Thommessen, Wiersholm og BAHR, var nominert til prisen for årets norske advokatfirma.

Og vinneren ble Thommessen.

- En stor anerkjennelse til hele firmaet

Ifølge managing partner i Thommessen, Sverre Tyrhaug, er Chambers den mest anerkjente internasjonale kåringen av advokater.

- Både totalt og innen enkelte fagområder, sier Tyrhaug til Advokatbladet.

- Vi synes derfor det er stas at Thommessen er kåret til årets norske firma 2023 av Chambers Europe. Dette er et resultat av godt teamarbeid på tvers av Thommessen, og er derfor en stor anerkjennelse til hele firmaet.

Flest topprangeringer

I sin begrunnelse peker Chambers på at det er nettopp Thommessen som har flest topprangering blant de norske advokatfirmaene, 13 i alt, i årets Chambers-guide.

Det er fire flere enn Wiersholm, som kommer like bak. Videre følger Wikborg Rein, BAHR og Haavind.

Ser man på de individuelle kåringene, er det også flest Thommessen-advokater som rangeres til Band 1. Etterfulgt av Wiersholm, Wikborg Rein, BAHR og Haavind.

Chambers viser særlig til Thommessens sterke kompetansemuskler innenfor fagområder som fiskeri og havbruk, restrukturering og konkurs, bank og finans, offentlige anskaffelser, tvisteløsning, immaterielle rettigheter, M&A og skatt.

Årets danske advokatfirma ble Gorrissen Federspiel, årets finske ble Krogerus og Advokatfirman Vinge KB ble kåret til årets advokatfirma i Sverige.

Få oversikt over alle vinnerne her!

Powered by Labrador CMS