Domstolsadministrasjonen.

Fem nye faste bistandsadvokater ved Møre og Romsdal tingrett og Frostating lagmannsrett

Fire advokater er oppnevnt for første gang. Én er gjenoppnevnt.

Publisert

Totalt 12 søknader kom inn da Domstolsadministrasjonen (DA) utlyste til sammen fem ledige verv ved Møre og Romsdal tingrett og Frostating lagmannsrett.

Tre av søknadene gjaldt ledige verv ved rettssted Kristiansund, to søknader var til rettssted Volda og sju til rettssted Ålesund.

Fire av de oppnevnte er oppnevnt for første gang. Én er gjenoppnevnt.

Disse fikk vervene i Kristiansund og Volda

Som fast bistandsadvokat i Kristiansund, har DA gjenoppnevnt Kenneth A. Leren.

Leren hører til Advokathuset Kristiansund, og arbeider primært med privatrettslige problemstillinger. Han har spesialisert seg på idrettsjuss og er forfatter av boken «Fotballspillerens klubbskifte. Juridiske og sportslige implikasjoner». Leren har også rik erfaring med boligsaker, familie, arv- og barnesaker, selskapsrett, arbeidsrett, avtale- og kontraktsrett, erstatningssaker og saker knyttet til offentlig forvaltning.

Som ny fast bistandsadvokat i Volda, har DA oppnevnt Cecilie Langva. Hun arbeider i advokatfirmaet Lundberg & Langva, og er spesialist på eiendomstransaksjoner, samt rådgivning ved utvikling av fast eiendom. Hun har i tillegg konsesjon til å drive eiendomsmeglingsvirksomhet, og holder jevnlig videreutdanningskurs for eiendomsmeglere.

Tre nye bistandsadvokater i Ålesund

Camilla Solbakken driver egen praksis med utgangspunkt i en bred sammensetning av fagområder, deriblant arv og skifte, barnevern, foreldretvister, arbeidsrett, kontraktsrett, fast eiendom, gjeldsfordeling, konkurs og strafferett. Hun tar også oppdrag som bostyrer.

Cathrin Myre Skram er partner i Tinde advokatfirma hvor hun jobber med familie- og arverett, fast eiendom, selskapsrett, gjeldsforhandling og konkurs. Hun tar også oppdrag som bostyrer, og har konsesjon til å drive eiendomsmegling.

Judicia-partner Håkon Rasmussen arbeider hovedsakelig med fast eiendom, plan- og bygningsrett, kontraktsrett, strafferett, privatrett og tvisteløsning. Han har også erfaring som dommerfullmektig.

Søkerlisten:

Anne Nerland HovdeÅlesund
Camilla SolbakkenÅlesund
Cathrin Myre SkramÅlesund
Cecilie LangvaØrsta
Grete OpshaugÅlesund
Håkon Sætre RasmussenÅlesund
Kenneth A. LerenKristiansund
Kjell Sigve HauglandÅlesund
Line KarlsvikKristiansund
Inger M. E. SeflandNordfjordeid
Paal Berg HellandOslo

KILDE: Domstoladministrasjonen

Powered by Labrador CMS