Ingrid Kyvig mottar Cityglød-prisen på Bergen Citykonferanse
Ingrid Kyvig mottar Cityglød-prisen på Bergen Citykonferanse

«Byens beste» eiendomsadvokat
vinner prestisjetung bransjepris

Advokat Ingrid Kyvig (28) i Advokatfirmaet Harris vant Norsk Eiendoms og Estate Kunnskaps Cityglød-pris, utdelt under Citykonferansen Bergen i slutten av mai.

Publisert   Sist oppdatert

Kyvig, som spesialiserer seg i i plan- og bygningsrett, forvaltningsrett og eiendomsutvikling, kom til Harris i 2011 som saksbehandler, og har vært advokat og advokatfullmektig hos firmaet siden 2014. Hun har også forelest i plan- og bygningsrett ved Handelshøyskolen BI, og ble hyllet av juryen som «kanskje byens beste plan og byggesaksadvokat».

«Hun er trolig den advokaten som går mest i komiteen for miljø og byutvikling, og høyt respektert hos politikerne», forsetter juryen, som består av ledere i Bergens eiendomsnæring.

– Det var enormt hyggelig og overraskende å vinne, sier Ingrid Kyvig til Advokatbladet.

Olav Pedersen, partner i Harris og sjef i firmaets eiendomsavdeling, legger til at «prisen går til en ung og svært dyktig kvinne i et ellers mannsdominert fagfelt.»

Prisen Cityglød ærer lovende talenter under 35 i Bergens eiendomsbransje, og ble for første gang utdelt under Citykonferansen Bergen 23. mai. Konferansen, som ble holdt på Hotel Norge, samler Hordalands ledende eiendomsaktører.

Den tverrfaglige prisen deles ut til en person som har skapt noe nytt og utmerket seg i eiendomsmiljøet, og søsterprisen i Oslo har aldri kåret en vinner fra advokatbransjen.