Sven Skinnemoen er Allys nyeste signering
Sven Skinnemoen er Allys nyeste signering

Ally åpner nytt kontor med tidligere EY-topp på laget

- Advokat Sven Skinnemoen er et kupp for oss, sier arbeidende styreleder Nils Thommessen.

Publisert Sist oppdatert

Ally Advokater åpner sitt andre kontor på Technopolis på Fornebu rett utenfor Oslo i samarbeid med advokat Sven Skinnemoen.

Han er en erfaren forretningsadvokat med bakgrunn fra blant annet KPMG og SANDS, og har også vært in-house advokat. Skinnemoen, som foreløpig er avdelingens eneste medarbeider, har også nesten ni års bakgrunn fra EY.

Mellom 2016 og 2021 var han juridisk direktør i selskapet. Skinnemoen er særlig spesialisert innenfor Compliance/GDPR, arbeidsrett, anti-hvitvasking og kontraktsrett.

- Deler vårt verdigrunnlag

- Med dette forsterker vi bedriftsteamet vårt som ledes av advokat Johan Kvandal. Vi er svært fornøyde med at vi etter kun fire måneders drift nå åpner vårt neste kontor. Sven er et kupp for oss, han deler vårt verdigrunnlag og ønsker å bidra til en endring av bransjen til kundenes fordel, sier arbeidende styreleder Nils H Thommessen.

På Technopolis, som har lokaler i den gamle flyplassen på Fornebu, er det mange moderne bedrifter med sterkt teknologi-fokus, som passer godt med Ally.

- Vi gleder oss til å dele vår særegne og svært kundefokuserte modell med dem, sier Thommesen.

Skinnemoen gleder seg over det han omtaler som en utrolig spennende og viktig milepæl.

- Jeg blir en del av Allys nasjonale markedsføring og kommer til å ha ansvaret for Compliance/GDPR i det nasjonale faglige nettverket som vi skal bygge. I tillegg kommer jeg til å fortsette å jobbe med generell forretningsjuridisk rådgivning og tilgrensende emner i bedriftsmarkedet. Jeg opplever at Ally tenker nytt og annerledes, og gleder meg til å bidra. Og så det er jo på tide at noen tar tak i bransjen vår, sier Skinnemoen.

Ally, som i stor grad satser på fastpris, åpnet i november i fjor sitt første kontor på Thomas Heftyes plass i Oslo.

- Ser etter dem som vil jobbe hjemmefra

Nå har Ally startet jakten på flere nye medarbeidere rundt om i landet.

- Vi skal vokse raskt, og ser etter flere erfarne advokater fra hele Norge som har lyst å være med på den mest moderne advokat-satsningen i Norge, sier Thommessen, og legger til at både forretnings-advokater og advokater med fokus mot privat-markedet er velkomne.

- Vi er også veldig interessert i å komme i kontakt med advokater som ønsker å jobbe fleksibelt og hjemmefra, men som vil ta del i vårt nasjonale faglige nettverk, nasjonale markedsføring, og som tenker det er en fordel at all administrasjon og ikke-juridisk arbeide kan tas hånd om av noen andre.

Powered by Labrador CMS