TechTorget i Gyldendalhuset da det ble arrangert for første gang i 2019.

TechTorget 2022: - Mer aktuelt enn noen gang

45 utstillere presenterer spesialdesignede IT-løsninger for advokater.

Publisert

Hvordan kan advokatbransjen, og den juridiske sektoren for øvrig, effektiviseres med teknologi? Og hvilke IT-løsninger passer egentlig for et lite advokatfirma med kun et par ansatte?

Dette, og enda mer, kan alle landets advokater få svar på når TechTorget arrangeres for tredje gang 27. april. Nær 250 deltakere har meldt seg på foreløpig.

Peter van Dam forventer at enda flere vil melde seg på de siste dagene før TechTorget.

- Den raske digitaliseringen og de nye løsningene som etablerer seg, betyr at advokatfirmaer og juridiske avdelinger hele tiden blir utfordret til å bli mer effektive, fleksible og kostnadsbevisste, sier Peter van Dam, sjef for digitalisering i Simonsen Vogt Wiig.

Sammen med Advokatforeningen og Erik Ødegaard, tidligere administrerende direktør i Føyen Torkildsen, er han initiativtaker bak torget. Tanken er ganske enkelt å skape en møteplass hvor advokater kan holde seg oppdatert på aktuelle IT-løsninger.

Hybrid-torg

I 2019 ble TechTorget arrangert for første gang i Gyldendalhuset. I 2020 måtte IT-messen vike for koronapandemien, men vendte sterkt tilbake i en heldigital versjon i 2021 med over 300 deltakere. I år blir tekno-torget en hybrid; live i Gyldendalhuset, men også digitalt for dem som ønsker.

- Vi organiserer blant annet to debatter med relevante tema. DLA Piper, DNB, Virke og Microsoft møtes til debatt om samhandling mellom advokat og kunde. Og så diskuterer vi det aktuelle temaet rettsprosess med en prosedyreadvokat, en dommer og med domstoladministrasjonen, forteller van Dam.

AI for advokater

I tillegg til presentasjoner fra ulike leverandører og paneldebatter, kan man ta en tur gjennom produktutstillingen og bli bedre kjent med IT-løsninger som er designet spesielt for advokater, levert av 45 forskjellige utstillere.

- Blant de nye nisje-løsningene er det flere som har integrert AI-teknologi. Dermed er kunstig intelligens nå en prøvet teknologi for advokater. På TechTorget kan man delta på pitching med nye aktører og start-ups, sier van Dam.

Mer informasjon om arrangementet og tilbyderne finner du her!

Powered by Labrador CMS