Stian Alexander Stene Slotte kom til Thommessen som student i 2009.

Thommessen-advokat døde i båtulykke i Lyngdal

Stian Alexander Stene Slotte fra Bærum omkom i en båtulykke i Korshavn i Lyngdal natt til mandag. Han ble 37 år gammel.

Publisert Sist oppdatert

Mandag formiddag opplyser politiet i en pressemelding at senioradvokat i Thommessen, Stian Alexander Stene Slotte, har gått bort. Opplysningene frigis i samråd med de pårørende.

Et følge på fire var på krabbefiske da ulykken skjedde natt til mandag. Nødetatene fikk melding rundt klokken 01:30 om at en båt hadde kjørt på en stake i nærheten av Kreklingholmen. De tre andre som var i båten ble flydd til sykehus. Ingen av disse skal være livstruende skadd.

Av Slotte ble det foretatt livreddende førstehjelp, men livet hans sto ikke til å redde.

- Vi fikk den ufattelig triste beskjeden om at det var vår Stian som omkom i nattens båtulykke, sier managing partner i Thommessen, Sverre Tyrhaug.

- En fantastisk kar

Slotte etterlater seg kone og to barn. Han var gift med Thommessen-partner Frida Stene-Slotte.

- Stian var en fantastisk kar og en enestående god kollega. Våre tanker er nå med Frida, barna deres og resten av familien, forteller Tyrhaug.

Politiet i Agder har overtatt saken fra hovedredningssentralen og opplyser at de vil etterforske ulykken. Det er så langt ikke kjent hvem som førte båten. Denne er sikret og vil bli undersøkt.

De tre andre personene som var om bord, ble sendt til sykehus, men ingen av dem ble livstruende skadd.

Ifølge NRK skal det ha vært mørkt og regnfullt da ulykken skjedde. Redningsskøyte, redningshelikopter og luftambulanse deltok i tillegg til øvrige nødetater i redningsarbeidet.

Startet i Thommessen som student

I Thommessen jobbet Slotte hovedsakelig med transaksjoner. Han startet i firmaet som student i november 2009.

Slotte tok jussutdanningen ved Universitetet i Oslo, hvor han ble uteksaminert i 2013. Han hadde et utvekslingsopphold ved Cornell University i New York, og studerte også ett år ved Chicago-Kent College of Law.

Fra oktober 2016 til april 2017 hadde han et opphold som dommerfullmektig i Oslo Byfogdembete, mens han fra januar 2020 til mars 2022 var advokat i DNB. I fjor vendte han tilbake til Thommessen.

Til minne om Stian Alexander Stene Slotte.

Powered by Labrador CMS