Anne Lise E. Gryte bistår blant annet børsnoterte selskaper.

- Stolt over å få være en del av et lag med så dyktige advokater

Fra nyttår blir M&A-ekspert og mangfoldsforkjemper Anne Lise E. Gryte (39) ny partner i Wiersholm.

Publisert

– Jeg gleder meg skikkelig til å bli en del av dette partnerskapet og er takknemlig for at Wiersholm gir meg denne muligheten. Jeg er stolt av at jeg får være del av et lag med så dyktige advokater som håndterer så spennende saker. Wiersholm har en posisjon og tyngde som tiltrekker seg dyktige mennesker, spennende klienter og interessante oppdrag. Dette gjelder også innenfor kapitalmarkedstransaksjoner og M&A, hvor jeg har vært involvert i et bredt spekter av saker siden jeg kom hit i 2018, sier Gryte.

- Wiersholm har i tillegg en helt unik kultur og et arbeidsmiljø som jeg opplever som veldig motiverende, understreker den nye partneren.

Bred erfaring

Gryte ble uteksaminert fra Universitetet i Bergen i 2006 og har vært senioradvokat i Wiersholm siden 2018. Før dette jobbet hun flere år i Thommessen - deriblant firmaets London-kontor, og hun har også vært innom Haavind og CLP.

Den nye partneren har lang erfaring med kapitalmarkedstransaksjoner og fusjoner og oppkjøp innenfor et bredt spekter av industrier.

Gryte har særlig fokus på rådgivning til noterte selskaper, deriblant noteringer på Oslo børs og Euronext Growth og egenkapitaltransaksjoner, samt oppkjøp og fusjoner som involverer noterte selskaper.

- Stå-på-vilje

Managing partner Morten Goller er glad for at Gryte blir tilknyttet Wiersholms partnerskap.

– Anne Lise har stor dedikasjon til faget, til klientene og til firmaet, og er en svært dyktig advokat med en stå-på-vilje som inspirerer oss i hverdagen. Vi gleder oss over at Anne Lise blir en del av partnerskapet og fremtiden til Wiersholm, kommenterer Goller.

Anne Lise Gryte er medlem av flere valgkomiteer i noterte selskaper, deriblant leder av valgkomiteen i Norwegian Property. Hun er også en av grunnleggerne av Styrelisten, et initiativ for mer mangfold og likestilling i norske styrerom. Styrelisten, som drives på frivillig bassi, tilbyr firmaer passende kandidater til styreposisjoner, og Gryte er styreleder i selskapet.

Tidligere i år ble hun rangert som en «Rising Star» av The Legal 500 og en «Associate to Watch» av Chambers Europe innen kapitalmarkedsrett.

Gryte bistår også jevnlig norske og internasjonale private equity- og venture capital-selskaper og private selskaper med M&A-transaksjoner. Den nye Wiersholm-partneren er i tillegg rådgiver for investorer, styrer og noterte klienter innenfor spørsmål om børs- og verdipapirrett, selskapsrett, eierstyring og bærekraft.

Powered by Labrador CMS