Wiersholm-partner Jarle Kvam (t.h.) er initiativtager til konferansen.

Startet med en kaffe i 2010 - torsdag er det tiårsjubileum for landets største M&A-konferanse

- Vi ønsker at alle som jobber med transaksjoner i det nordiske markedet skal komme, sier Wiersholm-partner Jarle Kvam.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag denne uken inviterer Wiersholm til det tiende Nordic Buy Out Forum på Radisson Blue Scandinavia Hotel på Holbergs plass i Oslo.

Knut T. Traaseth er i dag kommunikasjonsdirektør i BAHR.

Konferansen samler M&A-advokater og bransjespesialister og har ti-års jubileum i år, og er den største M&A-møteplassen i Norge, trolig også Norden.

Det hele startet da Wiersholm-partner Jarle Kvam og daværende leder av Venture Capital-foreningen i Norge, Knut T. Traaseth, tok en kaffe sammen en gang i 2010.

- Jeg så at det var en del konferanser i Sverige på dette området, men at vi ikke hadde noe tilsvarende i Norge. Også Knut ønsket å starte opp en konferanse. Vi ble derfor enige om at Wiersholm skulle ta ansvaret, og den første konferansen så dagens lys i 2011. Det første året var vi cirka 180 deltagere, sier Kvam, som også gjennom årene har hatt ansvaret for programmet og å innhente foredragsholdere i samarbeid med markedsavdelingen i Wiersholm.

Ønsker kompetanseoverføring velkommen

Jarle Kvam ser frem til konferansen som finner sted torsdag 2. desember.

Årets konferanse har 550 påmeldte deltagere og er den første som gjennomføres fysisk siden 2019 ettersom fjorårets konferanse ble heldigital grunnet pandemien.

- Konferansen er gratis - vi gjør dette som vårt bidrag til å skape et nettverksmiljø innen M&A samt et forum for kompetanseoverføring mellom aktørene. Vi ønsker at alle som jobber med transaksjoner i det nordiske markedet skal komme, både bransjeaktørene, advokater og alle andre kategorier av rådgivere, sier Kvam, som også er i dialog med Norwegian Venture Capital & Private Equity Association (NVCA) om programmet.

Wiersholm oppfordrer alle deltagerne til bruk av munnbind der man ikke kan holde avstand.

- Vi vil også dele ut munnbind slik at folk kan bruke dette, sier Kvam.

Stort spekter

Blant årets foredragsholdere er Are Andersen og Knut Brundtland fra ABG Sundal Collier, som skal orientere om fremtidstrender innen M&A. ArcTern Ventures-direktør Kristin Aamodt, som har lang bakgrunn fra Equinor, er også blant foredragsholderne.

Også bærekraft og hvordan det grønne skiftet påvirker M&A-feltet blir et tema på årets konferanse. Det blir også tid til å se på hvordan fremtidens marked vil se ut.

- Vi ser frem til å treffe både advokater og andre bransjefolk fra inn- og utland. Selv om det er blitt en stor konferanse håndterer vi alt fra påmeldinger til kontakt med foredragsholderne selv. Det opplever vi at vi får mye ut av relasjonsmessig, sier Wiersholms markeds- og kommunikasjonsdirektør Christine Liæker Lindberg.

Se hele programmet og smittevernreglene for Nordic Buy Out Forum her

I filmen under kan du se Wiersholms oppsummering av konferansen

Powered by Labrador CMS