STILLINGSANNONSE

Noen av våre forsider fra 2021.

Vil du bli journalist i Advokatbladet?

Vi søker etter en idérik og samfunnsengasjert jurist til fast stilling som journalist.

Er du juristutdannet og har lyst til å jobbe som journalist? Nå har du mulighet til å utvikle journalistiske kunnskaper og samtidig få dyp innsikt i en spennende bransje i rask utvikling.

Advokatbladet skriver om saker som er av betydning for advokater og advokatbransjen, om trender, utviklingstrekk og rammevilkår, og om rettspolitikk, rettsutvikling og rettsstaten. Vi har ambisjoner om å nå bredt ut med vår journalistikk.

Advokatbladet

  • Utgir åtte utgaver i året.
  • Nettsidene er i kraftig vekst.
  • Eies av Advokatforeningen.
  • Medlem av Fagpressen og følger Redaktørplakaten.
  • Redaksjonen holder til i Universitetsgt. 9 i Oslo sentrum.

Som journalist hos oss vil du få mulighet til å opparbeide deg et bredt kontaktnett og møte engasjerte mennesker som brenner for faget.

Teft og entusiasme

Redaksjonen består av to journalister og en skrivende redaktør, og alle produserer både for papirmagasinet og nettsidene. Vi er ofte ute på reportasjejobber både i Oslo og ellers i landet. En del kvelds- og helgearbeid og reising må påregnes.

Det er en forutsetning at du lærer raskt, er nøyaktig og pålitelig, og kan produsere nyhetssaker selvstendig i høyt tempo. Vi forventer at du har egne ideer til saker og evner å lete frem godt stoff fravårt brede fagfelt, og at du har god vurderingsevne.

De siste to årene har Advokatbladet blitt tildelt diplom og hederlige omtaler i Fagpresseprisene.

Du må kunne ta gode bilder, og være i stand til å formidle komplisert stoff på en lettfattelig og poengtert måte. Det er bra om du har ideer knyttet til hvordan våre produkter kan utvikles videre.

Hyggelig, morsomt og sosialt

Vi er en liten og tett redaksjon, og ser etter en flink kollega som heier på laget, som liker å jobbe i team, som ønsker å utvikle seg, har stor arbeidskapasitet, og er digitalt innfødt.

Redaksjonen deler lokaler med Advokatforeningens sekretariat, og du vil bli en del av et hyggelig, morsomt og sosialt miljø med et trettitalls kolleger i splitter nye lokaler i Oslo sentrum.

For mer informasjon, kontakt redaktør Nina Schmidt på telefon 91 55 96 02 eller på e-post.

Søknad med arbeidsprøver sendes til nina@advokatbladet.no

Søknadsfrist: 8.mars

Powered by Labrador CMS