Advokatfirmaet Wiersholm har valgt Toldboden som sitt kontor i Trondheim.

Wiersholm har funnet seg Trondheim-kontor

Tidligere i år ble det kjent at de tre partnerne Jon Martin Atkinson, Inge Ekker Bartnes og Svein-Helge Hanken skal lede Advokatfirmaet Wiersholm sin satsing i Trondheim. Nå er det klart hvor firmaet skal holde hus.

Publisert

Mandag opplyses det at Wiersholm har valgt historiske Toldboden på Brattørkaia som sitt nye kontor i Trondheim, og det er forventet at advokatfirmaet er på plass i nyrehabiliterte lokaler innen 1. mars 2023.

Toldboden, med adresse Brattørkaia 13B, ble bygget i perioden 1910-1919, er på cirka 6100 kvadratmeter og består av et administrasjonsbygg og et pakkhus som opprinnelig var lagerbygg.

Det er i andre etasje i det gamle pakkhuset at firmaet nå får sitt Trondheimskontor. Pakkhuset vil i tillegg ha utadrettet virksomhet på bakkeplan med bakeri, restaurant og uteservering drevet av Famille. Foruten advokatfirmaet Wiersholm vil også Telenor Software Lab og Sjømat Norge bli leietakere i kontordelen av eiendommen, ifølge en pressemelding fra eiendomsselskapet Entra ASA.

Gleder seg

– Vi gleder oss veldig til å etablere oss i Trondheim og tror vi har funnet de perfekte lokalene for oss i Wiersholm. Det vi være god plass til å vokse og ikke minst til å ha klienter og forretningsforbindelser på besøk. Toldboden er et fantastisk flott bygg og vil både ha et historisk og moderne preg som vil passe oss godt. Vi etablerer oss i Trondheim allerede fra september, og vi vil i påvente av ferdigstillelse av rehabiliteringen holde til i midlertidige lokaler i "Powerhouse" - ikke langt fra våre nye lokaler, sier Wiersholm partner Inge Ekker Bartnes i pressemeldingen.

– Vi ser frem til å ønske Wiersholm velkommen til Trondheim og Brattørkaia. Entra er allerede godt i gang med å rehabilitere og modernisere denne fantastiske eiendommen, og vi er sikre på at Wiersholm vil finne seg godt til rette i Toldboden, sier Stine Hostad, leder for Entra i Trondheim, i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS