Ylva B. Gjesdahl Petersen trekkes frem i ny kåring.

- «Alle» vil jobbe med Ylva

Thommessen-partner Ylva Gjesdahl Petersen trekkes i en ny kåring frem som et av landets største ledertalenter under 35 år.

Publisert

Thommessen-partner Ylva Gjesdahl Petersen er av E24 kåret til landets tredje største ledertalent under 35 år i kåringen Ledertalentene. Dette er en tipsbasert kåring, der E24s lesere nominerer ledere de har latt seg imponere av.

Kåringen hadde ifølge nettstedet rekordpågang, og over 650 navn ble spilt inn til juryen som ledes av Schibsteds

- Petersen er ikke bare en svært dyktig advokat og en av Thommessens yngste partnere, men også et engasjerende leder som både eldre og yngre ser opp til, heter det i juryens begrunnelse.

- Vanvittig gøy

Juryen påpeker videre at «Petersen er ettertraktet av både kollegaer og klienter. «Alle» vil jobbe med Ylva. Hun har vært avgjørende i å styrke Thommessen innen M&A og venture, og blitt en ettertraktet foredragsholder på temaet».

- Det er vanvittig gøy å få denne anerkjennelsen, og det er en motiverende start på 2021. Min pallplassering er et resultat av Thommessens evne til å utvikle og holde på talenter. Jeg gleder meg til å være med på å videreføre og videreutvikle den fantastiske kulturen vi har i Thommessen, slik at vi fortsetter å tiltrekke oss og holde på de beste talentene, sier Petersen til Advokatbladet.

Thommessen-partner Ylva Gjesdahl Petersen mottok prisen under en utdeling onsdag.

- Et forbilde

Juryen påpeker også at Petersen har et brennende engasjement for kvinner i advokatyrket, og har med sine ord og handlinger blitt et av bransjens beste forbilder og inspirasjonskilder.

«Referansene trekker frem hennes unike kombinasjon av en svært inkluderende lederstil med sylskarp fagkompetanse, og en person som kommer til å nå svært langt», står det i begrunnelsen.

Prisen ble delt ut under et direktesendt arrangement onsdag denne uken som kan sees her.

Vinner i kåringen ble for øvrig daglig leder i Nordic Steel, Børre Lobekk, mens Jan Christian Vestre tok andreplassen.

- Jeg er ydmyk over å dele pallen med så flinke folk som Børre og Jan Christian, og det er utrolig mange gode prestasjoner blant resten av topp 10-gjengen og i underkategoriene. Det gjør meg optimistisk for fremtiden og for hva min generasjon kommer til å utrette for norsk næringsliv de neste årene, sier Petersen.

Powered by Labrador CMS