STOR STEMNING: Prisutdeler og leder av Advokatforeningen Jens Johan Hjort hygget seg på taket av Steen og Strøm i Oslo med prisvinnerne fra Thommessen, (f.v.) advokatfullmektig Katinka Ranberg, advokat Torbjørn Bjelland, jurymedlem Mohammad Rahees Malik og Advokatforeningens generalsekretær Merete Smith.

Thommessen er årets Talentpris-vinner!

- Veldig, veldig stas å vinne.

Publisert Sist oppdatert

- Ettersom det er så mange andre sterke kandidater som var nominert, er det veldig veldig stas å vinne denne prisen , sier advokat Torbjørn Bjelland til Advokatbladet. Sammen med advokatfullmektig Katinka Ranberg tok han i mot prisen på vegne av Thommessen under Advokatfesten på taket av Steen og Strøm i Oslo torsdag kveld.

Han tror selskapets satsning på teknologi og innovasjon kan ha vært utslagsgivende.

- Jeg tror denne satsningen er attraktivt for de helt ferskeste, påpeker Bjelland.

- Også er vi jo Norges kuleste firma, konstaterer Bjelland med et smil.

Talentprisen for 2017 er rettet mot store advokatfirmaer med mer enn femti ansatte som kan vise til konkrete resultater for hvordan firmaet verdsetter, utvikler og beholder juridiske talenter.

Advokatselskapene Selmer, Brækhus, Thommessen, Wikborg Rein og Grette var nominert til prisen, som ble delt ut på Advokatfesten i Oslo 1. juni.

Advokatforeningens talentpris deles i år ut for sjette gang. Utmerkelsen går til det advokatfirmaet som best evner å finne, vinne og utvikle juridiske talenter – uavhengig av kjønn, etnisitet eller andre ytre forhold.

Juryen begrunner tildelingen av prisen slik:

Hos vinneren av årets Talentpris, skal unge talenter være en del av firmaets ansikt mot eksisterende og mulige klienter. De gjennomgår skreddersydde workshops med temaer som klientutvikling og ledelse - og tar plass i første rekke når firmaet viser seg frem i markeds- og klientarrangementer.

Egen skole med tilbud om 50 timers årlig etterutdanning, hospiteringsordning, faglige utvalg og årlig evaluering bidrar nok også til at firmaet har meget gode tall for intern rekruttering. De siste fem årene er 65 % av partnerne rekruttert fra egne rekker, mens hele 90 % av senioradvokatene er hentet fra eget firma. De gode resultatene for intern rekruttering var avgjørende for juryens kåring. Juryen lot seg imidlertid også sjarmere av firmaets doble fadderordning. Talentene har én fadder med ansvar for faglig utvikling, mens en annen fadder har ansvaret for at det sosiale fungerer. Juryen gratulerer vinneren av Advokatforeningens Talentpris 2017: Advokatfirmaet Thommessen

Les også vårt intervju med Thommessens senioradvokat Ylva B. Gjesdahl Petersen:

Mange faller fra før de ser at familieliv og partnerstatus kan kombineres

Powered by Labrador CMS