Malin Tønseth trer inn i partnerskapet i Simonsen Vogt Wiig.
Malin Tønseth trer inn i partnerskapet i Simonsen Vogt Wiig.

Tre nye partnere i Simonsen Vogt Wiig

To personverneksperter rykker opp, og en arbeidsrettsspesialist er hentet inn til partnerskapet i landets sjette største advokatfirma.

Publisert Sist oppdatert

Malin Tønseth, Thomas Talén, og Thomas Olsen er tatt opp som nye partnere i Simonsen Vogt Wiig, opplyser selskapet.

- Vi har tatt opp tre erfarne partnere hos oss rett før sommeren for å styrke vår satsing innenfor compliance, personvern og arbeidsrett. Malin og Thomas er nøkkelpersoner i vår satsning på teknologi og innovasjon og bidrar sterkt til den spennende utviklingen firmaet står overfor innen ESG/compliance og GDPR/personvern. Rekrutteringen av Thomas er et spennende tilskudd til vårt arbeidsrettsteam, og bidrar til å styrke en avdeling i vekst ytterligere innenfor gransking og arbeidsrett.. Vi er veldig glade for å kunne ønske alle tre velkommen, sier managing partner, Mona Søyland.

Tønseth har bred kompetanse innen compliance, og lang erfaring fra cyber risk og hendelseshåndtering. Hun er ifølge selskapet en av landets fremste eksperter på personvern og informasjonssikkerhet.

Som leder for Compliance og risikostyring vil hun også styrke firmaets satsing på ESG og bærekraft. Tønseth har tidligere arbeidet i blant annet Norsk Hydro.

Thomas Olsen.
Thomas Olsen.

Ledet Advokatforeningen-utvalg

Thomas Olsen har omfattende erfaring med personvernrettslige rådgivning for så vel nasjonale som internasjonale klienter.

Han har doktorgrad i personvernrett fra Senter for rettsinformatikk og er en av landets fremste eksperter på personvern (GDPR), digitalisering og markedsføring. Thomas har vært tilknyttet Simonsen Vogt Wiig siden 2011, og er leder for firmaets topprankede personvernteam.

Han ledet Advokatforeningens lovutvalg for IKT og personvern mellom 2011 og 2014.

Fra Deloitte

Thomas Talén kommer fra Deloitte og har bred erfaring med utarbeidelse og implementering av ulike compliance program, gjennomføring av granskinger samt håndtering av varslingssaker.

Han bistår i tillegg nasjonale og internasjonale klienter ved virksomhetsoverdragelser, omorganisering og nedbemanning samt individuelle personalsaker, opplyser selskapet.

Thomas Talén.
Thomas Talén.
Powered by Labrador CMS