Magnus Carlsen gikk fra bord til bord under seansen på Omni Shoreham hotel. Her flytter han en brikke på brettet til Norges ambassadør Kåre R Aas som for anledningen hadde tatt med seg sønnen Felipe på sitt lag.

Carlsen knuste 18 advokat-landslag - på en gang

Verdens beste sjakkspiller utklasset advokatene, og Norges USA-ambassadør Kåre R. Aas, da Simonsen Vogt Wiig inviterte til uoffisiell landskamp i Washington. Se bilder her!

WASHINGTON DC: Det har etter hvert blitt en tradisjon at Simonsen Vogt Wiig inviterer sin store profil, Magnus Carlsen, til sin årlige arrangement under IBA-konferansen.

Mens Carlsen i fjor spilte med bind for øynene i Wien, hadde han i år mulighet til å se - men desto flere motstandere. Hele atten landslag bestående av to advokater pr. lag, samt et spesial-lag med Norges ambassadør til USA og sønnen Felipe, gjorde sitt ytterste for å slå sjakk-eneren på hvert sitt brett - selvsagt uten å lykkes...

Etter at de atten brettene i løpet av en liten time var vunnet, var det tid for bilde og selfie-seanser med Carlsen - for de advokatene som ikke allerede hadde hastet videre til andre gjøremål.

- Vi er stolte av Magnus som er verdensmester i sjakk, som vi vet veldig mange advokater er opptatt av. Han er et fint ansikt for oss utad. Sjakk er både taktisk og strategisk - den type egenskaper man forbinder med juridiske tjenester, sier managing partner Mona Søyland til Advokatbladet.no

Hun understreker at det alltid er stor interesse for arrangemententene med Carlsen under de årlige IBA-konferansene.

Det er fjerde gangen Carlsen deltar på et Simonsen Vogt Wiig-arrangement under IBA.

- Hvilket utbytte får dere egentlig av dette?

- Jeg vet ikke om det kan måles, men det er klart at han er blitt en viktig del av vår profil. Og vet vi jo at han åpner dører for oss, kanskje særlig i USA. Vi ser at det er en del amerikanske advokater som er veldig opptatt av sjakk, påpeker Søyland og legger til at en av selskapets partnere (Espen Tøndel, red. anm.) har vært Carlsens advokat i mange år, lenge før han ble verdensmester.

Se flere bilder fra arrangementet under (hold musen over bildet for bildetekst).

[gallery columns="1" size="large" ids="8325,8327,8324,8329"]

 

 

Ifølge Mona Søyland (t.h.) er Magnus Carlsen blitt en viktig del av Simonsen Vogt Wiig. Her med (f.v.) Wiersholms Marie Seem Sørli og Christine Lindberg.
Powered by Labrador CMS