Siril Visnes har over 14 års erfaring som advokat, blant annet fra Thommessen, BAHR og DNB-advokatene.

Hun er ny partner i Arntzen de Besche

- Har fått klare råd om å rekruttere, sier managing partner Håvard Sandnes.

Publisert Sist oppdatert

Siril Visnes går fra en stilling som senioradvokat i Thommessen hvor hun har jobbet med finansiering og restruktureringer i bankmarkedet. Tidligere har hun arbeidet nesten ti år i DNBs juridiske avdeling.

- Flere av våre bankkunder har gitt oss veldig klare råd om å rekruttere Siril, sier Håvard Sandnes, managing partner i Arntzen de Besche.

- Vi har hatt en meget god vekst i vår bank-, finans og insolvensavdeling de siste årene, og vi er trygge på at Siril vil bidra til ytterligere fremgang.

Vjosa Maxhuni og Julie Almedal Hellevik har også gått over til Arntzen de Besche.

Vil bidra til utvikling

Selv sier hun at hun valgte å starte i Arntzen de Besche «fordi firmaet har en svært solid og internasjonalt anerkjent bank- og finansavdeling som er i vekst».

- Jeg ser frem til å bidra til utviklingen av avdelingen i årene fremover, da særlig utviklingen av firmaets relasjoner i det norske og internasjonale bankmarkedet.

Nye faste advokater

Ny i Arntzen de Besche er også Vjosa Maxhuni.

Maxhuni kommer fra en stilling som advokatfullmektig i Hjort, og er nå tilknyttet virksomhetsområdet Tvist, prosedyre og entreprise som fast advokat. Hun er for øvrig også styremedlem i Yngre advokater i Oslo.

I tillegg er Julie Almedal Hellevik ny fast advokat i Artzen de Besche. Hun kommer fra en tilsvarende stilling i Gille advokater, og er nå tilknyttet virksomhetsområdet Entreprise.

Powered by Labrador CMS