Henrik Møinichen, Anders Sundsdal og Nanette Arvesen.
Henrik Møinichen, Anders Sundsdal og Nanette Arvesen.

Tre partneropprykk i Thommessen

- At jeg har vært tydelig på mine ambisjoner fra tidlig i karrieren, har vært en medvirkende årsak til at det har gått ganske fort, sier Nanette Arvesen.

Publisert Sist oppdatert

Fra årsskiftet øker Thommessens partnerskap med tre. 

Nanette Arvesen og Henrik Møinichen blir partner i firmaets tvistegruppe, mens  Anders Sundsdal stiger i gradene innenfor arbeidsrett. 

Felles for dem alle, er at de har bygget advokatkarrieren i nettopp Thommessen.

- Det er med stor glede at vi kan ønske Nanette, Henrik og Anders velkomne som nye partnere. De startet alle sin karriere i Thommessen rett etter studiene, og har etablert seg som godt likte lagspillere med spisskompetanse innen sine områder, sier managing partner Sverre Tyrhaug i en pressemelding

- Blir enda mer spennende fremover

Nanette Arvesen kom inn i Thommessen for ni år siden. To av årene tilbragte hun ved firmaets London-kontor, før hun fikk bevilling i 2018. 

Arvesen sier til Advokatbladet at det føles «stort» å rykke opp til partner. 

- Det er et enormt privilegium å få bli en del av partnerskapet til Thommessen som består at så mange dyktige og gode folk, og jeg ser frem til å være med å utvikle firmaet videre. Jeg har alltid vært veldig glad i jobben min og gledet meg til å gå på jobb, men det blir enda mer spennende fremover.

Karrieren startet hun innenfor M&A, før hun formelt ble en del av tvisteløsningsteamet i 2020. At Arvesen ble partner så fort, mener hun skyldes en kombinasjon av tilfeldigheter og målrettet arbeid. 

- I Thommessen har jeg vært så heldig å ha en arbeidsgiver som har gitt meg mange muligheter og stort ansvar. I tillegg har jeg hatt gode ledere som har delt av sin kunnskap, og løftet meg opp og frem, sier hun. 

- Samtidig tror jeg at det at jeg har vært tydelig på mine ambisjoner fra tidlig i karrieren har vært en medvirkende årsak til at det har gått ganske fort. En kvinnelig partnerkollega av meg sa til meg en gang at "Man får ikke noe uten å be om det" og det synes jeg er et godt råd, særlig til kvinner.

Tvisteløsning og arbeidsrett

Henrik Møinichen har nå tiårsjubileum som Thommessen-advokat. De første årene arbeidet han med skipsfart og offshore, før han gikk over til tvistegruppen i 2019. 

Møinichen har også bred erfaring innenfor voldgift og annen alternativ tvisteløsning, og ble tidligere i år utpekt som «recommended lawyer» i kategorien Dispute Resolution i Legal 500.

Anders Sundsdal har arbeidet i Thommessen siden 2012. Han er spesialisert innenfor arbeidsrett, særlig tvister, varslingssaker, nedbemanningsprosesser, compliance-undersøkelser og arbeidsulykker.

I tillegg til master i rettsvitenskap, har han også studert utviklingsstudier, offentlig politikk og ledelse, samt tatt fag ved Norges Handelshøyskole. 

Powered by Labrador CMS