Heidi Jorkjend, Øyvind Mork Karlsen, og Magnus Hauge Greaker

Disse blir nye Thommessen-partnere fra nyttår

Landets tredje største advokatfirma utnevner tre nye partnere fra 1. januar 2020.

Publisert Sist oppdatert

Thommessen opplyser på sine nettsider at Heidi Jorkjend, Magnus Hauge Greaker og Øyvind Mork Karlsen blir nye partnere fra nyttår.

De jobber alle som senioradvokater i firmaet i dag.

- Lagspillere

- Vi er skikkelig fornøyd med å få fram tre ledende forretningsadvokater som nye partnere i Thommessen. Magnus, Heidi og Øyvind er alle godt likte lagspillere med skikkelig driv og spisskompetanse innen sine områder, sier managing partner Sverre Tyrhaug.

De tre nye partnerne arbeider ved firmaets Oslo-kontor.

Ifølge Thommessen har Heidi Jorkjend i løpet av sin karriere bistått i en rekke saker der selskaper er under etterforskning for brudd på konkurranselovgivningen, samt i flere fusjonskontrollssaker.

Den siste tiden har hun også utmerket seg innen markedsføringsrett, påpeker Thommessen.

Managing partner i Thommessen Sverre Tyrhaug, ser frem til å få inn nye advokater i partnerskapet.

Erfaring fra Lovavdelingen

Øyvind Mork Karlsen ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2011, og har jobbet i Thommessens M&A-avdeling siden 2014. Han har lang erfaring med fusjoner og oppkjøp, og bistår blant annet en rekke norske og internasjonale private equity- og venture capital-firmaer, gründere og private selskaper med M&A-transaksjoner.

Magnus Hauge Greaker har lang erfaring fra Lovavdelingen i Justisdepartementet før sin karriere i Thommessen, blant annet som konstituert avdelingsdirektør.

- Magnus er en viktig ressurs i vår immaterialrettsavdeling, og har jobbet med flere store tvister de siste årene. Han har spesielt utmerket seg innen patenter og forretningshemmeligheter, ifølge firmaets melding.

Powered by Labrador CMS