Preben Milde Thorbjørnsen, Elise Johansen, Andreas K. Lund og Tine E. Vigmostad.

Fire nye partnere i Wikborg Rein fra nyttår

– Å bli partner er en tillitserklæring man jo ønsker å forvalte på en god måte, sier Elise Johansen. Hun rykker opp sammen med Tine Elisabeth Vigmostad, Preben Milde Thorbjørnsen og Andreas K. Lund.

Publisert

Fra nyttår er det intet mindre enn fire advokater som rykker opp til partner i Wikborg Rein; Elise Johansen, Tine Elisabeth Vigmostad, Preben Milde Thorbjørnsen og Andreas K. Lund.

– Vi er stolte over å få inn fire nye partnere fra våre egne rekker. De representerer en bredde, både i firmaets fagområder, satsningsområder og som advokater, og har litt ulike profiler, sier managing partner, Finn Bjørnstad.

– Jeg er sikker på at vi med disse utnevnelsene vil styrke partnerskapet vårt ytterligere.

Kombinerer professorat med partnerskap

Elise Johansen omtales som en av Norges fremste jurister innen bærekraft og omstilling.

– Det at jeg blir fremmet som partner innenfor dette området, sier noe om retningen og satsingen som Wikborg Rein gjør. Det handler om trenden vi ser, og betydningen dette fagfeltet får for næringslivet i årene fremover, sier hun til Advokatbladet.

Å bli partner er en tillitserklæring man jo ønsker å forvalte på en god måte, fortsetter Johansen.

Elise Johansen er nå specialist counsel.

– Det betyr at man får tillit, men også ansvar. Personlig er det motiverende. Jeg har også fått et klart mandat med tanke på å utvikle firmaets bærekraftsrådgivning, som betyr at jeg får lov til å jobbe med det området som er mitt kompetansefelt. Jeg er takknemlig for den muligheten.

Ved siden av advokatvirket, har Johansen også vært professor ved Universitetet i Tromsø siden 2020.

– Det er flere sider ved å ha det undervisningsperspektivet. Man får lov til å bli kjent og ha dialog med de som er fremtiden innenfor vårt yrkesområde. Det å kunne være med på å forme dialogen, og rette oppmerksomheten mot det vi anser som de sentrale delene av dette rettsområdet, er kjempespennende. Og nyttig.

Ekspert på sanksjoner

Compliance er et spennende felt, og som innebærer en rekke komplekse problemstillinger, hvor det er viktig å ha en praktisk tilnærming. Det er et inspirerende område å arbeide med – og å bli partner under, ifølge Tine E. Vigmostad.

Hun har allerede vært fagansvarlig for firmaets arbeid med sanksjoner og eksportkontroll en god stund.

– Det blir veldig fint å få en ny rolle og nye utfordringer. Jeg er veldig stolt over å ha blitt partner, og er veldig takknemlig for tilliten jeg har fått. Det blir spennende, sier hun.

– Det blir helt klart et større ansvar, både faglig, men også som rollemodell for de yngre og ved oppfølging av medarbeidere.

Tine Elisabeth Vigmostad er nå senioradvokat i selskapet.

Fra perm til partner

Preben Milde Thorbjørnsen er tilknyttet firmaets avdeling for konkurranse og anskaffelser. Han arbeidet blant annet som juridisk rådgiver i Konkurransetilsynet, samt som advokatfullmektig i CMS Kluge, før han kom til Wikborg Rein i 2016.

Jeg er utrolig stolt over å bli partner, konstaterer Thorbjørnsen.

– Det blir spennende å få en mer sentral rolle i teamet, selv om man trenger litt tid for å vokse seg inn i den, sier han.

Thorbjørnsen setter pris på muligheten til å bli partner kort tid etter at han kom tilbake fra foreldrepermisjon.

– Det er ekstra tillitsvekkende at jeg får opprykk det samme året som jeg var i pappapermisjon fra midten av januar til starten av juni.

Preben Milde Thorbjørnsen arbeider i dag som senioradvokat.

– Spennende med et annet fokus

Andreas K. Lund arbeider i Wikborg Reins finansierings-team. Her jobber han med alt fra selskapsfinansiering og oppkjøpsfinansiering, til prosjektfinansiering og obligasjonsfinansiering.

Han kom inn som advokatfullmektig i firmaet i 2016 og har blitt der siden. Lund påpeker at det å bli partner er en kontinuerlig prosess.

– Man har gått gradvis fra man begynte og jobbet seg mer og mer inn i rollen. Det er spennende med en annen posisjon med et litt annet type fokus, sier Lund.

Andreas K. Lund arbeider frem til nyttår til som senioradvokat.
Powered by Labrador CMS