Trygve Norum, partner i Kvale, døde nyttårsaften.
Trygve Norum, partner i Kvale, døde nyttårsaften.

NEKROLOG

Til minne om Trygve Norum

Året 2023 startet brått og brutalt med det triste budskapet om at vår kjære kollega Trygve Norum hadde omkommet i et snøskred på nyttårsaften, skriver Kristin Hjelmaas Valla og Marie Vaale-Hallberg på vegne av kolleger i Kvale.

Publisert Sist oppdatert

Trygve var en svært habil alpinist, og døde mens han gjorde noe av det han likte aller best, i Hemsedal, som lå hans hjerte så nært.

Marie Vaale-Hallberg og Kristin Hjelmaas Valla.
Marie Vaale-Hallberg og Kristin Hjelmaas Valla.

Trygve ble bare 58 år, men han rakk å ha en lang og innholdsrik advokatkarriere. Etter uteksamineringen fra Universitetet i Oslo i 1989 startet Trygve karrieren i Lowzow & Reed/Lowzow & Co som advokatfullmektig. Han gjorde kometkarriere og ble tatt opp som partner allerede i 1995.

Deretter gikk veien videre som internadvokat i Coca-Cola Company for en kort periode før han vendte tilbake til Lowzow & Co i 1998/1999. Dette firmaet ble senere til advokatfirmaet Haavind. Trygve ble der helt frem til 2013, da han startet som partner i Kvale.

Løftet hver sten

Trygve var en kommersiell advokat som var opptatt av å finne praktiske og gode løsninger. Han hadde bred selskapsrettslig erfaring med betydelig kompetanse innen blant annet M & A, kommersielle kontrakter og konkurranserett.

Som advokat vil Trygve bli husket for sin dedikasjon, nøyaktighet, inngående bransjekunnskap og sitt gode juridiske skjønn. Trygve løftet hver sten. Han var lojal og brydde seg oppriktig om de mennesker og selskap han jobbet for og med. Det vet vi at gjorde inntrykk – og mange vennskapsbånd ble skapt opp igjennom karrieren, og som Trygve på sitt fine og troverdige vis beholdt gjennom årenes løp.

Alle kondolansene vi har mottatt fra våre advokatkollegaer i og utenfor Norge reflekterer dette, og vi vil benytte anledningen til å takke for den omtanken våre advokatkollegaer har vist oss.

Trygve var «hel ved»

I dag minnes vi først og fremst den varme, fine, og inkluderende kollegaen vår. Trygve hadde evnen til å se menneskene han hadde rundt seg og få oss andre til å føle oss vel. Trygve var «hel ved» - en vi alltid kunne stole på. Velkledd og stilig, men foretrakk hettegenser. Vi vil huske han der han kom i gangene med enten tekoppen i hånda eller trillende på sykkelen, og gjerne begge deler.

Vi vil savne Trygves iver etter å dra oss med på fredagstreningene, og hans umåtelige begeistring om vi andre hadde kommet oss ut på ski eller sykkel. Vi vil savne nettopp Trygves evne til å begeistre og la seg bli begeistret. Ingen kunne ta et rom som Trygve.

En kjær kollega har gått bort, men først og fremst en ektefelle, far og familiemann. Trygve satte familien sin høyest. Våre tanker går til hans kjære Torill og deres tre barn.

Trygve vil bli dypt savnet. Hvil i fred.

Powered by Labrador CMS