Da Per Daniel Nyberg ble tatt opp som partner som 32-åring, var det som selskapets yngste noensinne..

NEKROLOG

Til minne om Per Daniel Nyberg

Vi er heldige som har hatt en lagbygger av hans kaliber hos oss, og han vil fortsette å være en inspirasjon for oss, skriver managing partner Cathrine Bjerke Dalheim i KPMG Law.

Publisert

Lørdag 24. juni 2023 sovnet vår kjære venn Per Daniel Nyberg inn blant sine nærmeste på Drammen sykehus. Hans plutselige bortgang etterlater et dypt tomrom i våre hjerter og i vårt advokatfellesskap.

Per Daniel ble bare førti år, men hadde allerede rukket mye. Han begynte i KPMG Law som trainee i 2008, og ble advokatfullmektig hos oss i 2010.

Per Daniel utpekte seg som et faglig og forretningsmessig talent, med unike sosiale egenskaper. Allerede syv år senere ble han tatt opp som partner, som selskapets yngste noensinne, bare 32 år gammel.

Cathrine Bjerke Dalheim.

At han gjentatte ganger er trukket frem som et av Norges fremste ledertalenter og var høyt rangert i kåringer over anerkjente skatteadvokater, nasjonalt og internasjonalt, overrasker ingen.

- Motiverte sine kolleger

Han motiverte og engasjerte sine kolleger når han snakket om de store utviklingstrekkene i verden, og hva vi kan gjøre for å bidra til positive endringer. Det var viktig for Per Daniel å få alle med seg, og han var genuint opptatt av å se og lytte til hver enkelt.

Per Daniel var en enestående nettverksbygger og etterlater seg dype spor hos mange i KPMG, i og utenfor Norge.

Vi har mistet Per Daniel altfor tidlig, men er vi takknemlige for den tiden vi har hatt sammen med ham. Vi er heldige som har hatt en lagbygger av hans kaliber hos oss, og han vil fortsette å være en inspirasjon for oss.

KPMG, hans kolleger og klienter var viktig for Per Daniel, men det er ingen tvil om hvem som var hans livs lykke og kjærlighet. Hans ektefelle Nisrin og deres tre barn var hans sentrum. Han hadde stjerner i øynene når han fortalte om fotball, tennis eller hockey. Hans positive innflytelse vil bli savnet av alle som er så heldige å ha kjent ham.

Vår dypeste medfølelse går til familien og hans nære venner i denne ufattelige tiden. Vi glemmer ham aldri.

Denne nekrologen ble først publisert i Aftenposten.

Powered by Labrador CMS