Senioradvokatene Frode Elton Haug, Kristin Filtvedt og Axel Gåra Nordli blir nye partnere i Legalis fra nyttår.

Tre rykker opp til partnerskapet i Legalis

- Legalis en arbeidsgiver som viser at det er mulig å kombinere det å være småbarnsforelder med å bli partner, sier Kristin Filtvedt, som sammen med Frode Elton Haug og Axel Gåra Nordli trer inn i partnerskapet fra nyttår. 

Publisert

Førjulstiden er som vanlig preget av en partner-bonanza i advokatbransjen. Fra 1. januar blir en rekke nye fjes løftet opp på partnernivå i mange av landets advokatfirmaer, og Legalis er intet unntak.

På nyåret blir nemlig senioradvokatene Kristin Filtvedt, Frode Elton Haug og Axel Gåra Nordli en del av partnerskapet i firmaet.

- Sammen med resten av partnerskapet skal de både utgjøre en samlende funksjon internt, og bidra til synlighet utad, sier daglig leder i Legalis, Tonje Hovde Skjelbostad.

- Jeg har stor tro på at disse partnerne vil bidra til å gjøre selskapet enda bedre, robust og fortsatt attraktivt både for klienter og flinke jurister som ønsker å jobbe sammen med oss, legger hun til.

- Kombinerer med småbarnsliv

Kristin Filtvedt har jobbet i Legalis siden 2015, og har bakgrunn fra eierskifteforsikring. 

Hun bistår kjøpere og selgere i boligtvister, og gir rådgivning og tvisteløsning til bedrifter og privatpersoner innenfor fast eiendom og kjøpsrett.

Kristin Filtvedt, ny partner i Legalis fra 1. januar 2024.

- Jeg er takknemlig for muligheten til å bli en del av partnerskapet i Legalis, sier Filtvedt.

- Legalis er en arbeidsgiver som viser at det er mulig å kombinere det å være småbarnsmor med å bli partner. Jeg ønsker å bidra med å videreutvikle det arbeidet vi allerede gjør mye av ved å gjøre god advokatbistand tilgjengelig for flere, forteller hun.

- Opptatt av å ivareta de unge

Frode Elton Haug kom til Legalis i 2021 fra stillingen som juridisk direktør i Forbrukertilsynet.

Han er ekspert på markedsføringsrett og forbrukerrett, og er medforfatter av boken «Markedsføringsrett i et nøtteskall». Han har i tillegg skrevet lovkommentarer til markedsføringsloven som er publisert i Lovdata.

- Firmaet har hatt en flott utvikling de siste årene, og det blir veldig spennende å kunne bidra videre sammen med alle dyktige og trivelige kollegaer, sier Haug.

- Hos Legalis er fokus å gjøre gode advokattjenester lett tilgjengelig for alle som har behov for det, og å utnytte de mulighetene den digitale utviklingen gir til å levere bedre og mer kostnadseffektive tjenester, tilføyer han.

Frode Elton Haug, ny partner i Legalis fra 1. januar 2024.

En klar ambisjon i den nye partnerrollen, er å være en sterk bidragsyter i dette arbeidet, forteller Haug.

- Jeg er også opptatt av at alle yngre advokater og advokatfullmektiger skal føle at de blir godt ivaretatt, og at vi legger forholdene til rette for at de skal kunne mestre oppgavene de får og bli trygge og rasende flinke advokater, understreker han.

- Kraftig vekst

Også Axel Gåra Nordli omtaler det som et privilegium å få bli en del av partnerskapet i Legalis.

- Jeg er både stolt og ydmyk over å ha fått denne muligheten, sier han.

Axel Gåra Nordli, ny partner i Legalis fra 1. januar 2024.

Nordli har bakgrunn fra HELP forsikring, og begynte som advokat hos Legalis i 2019. Der har han blitt fast fagsjef for bolig, og har tung prosesserfaring fra saker etter avhendingsloven og bustadoppføringsloven.

- Legalis er et firma i kraftig vekst og med veldig spennende fremtidsutsikter. Det er motiverende å jobbe et sted med så mange kompetente og hyggelige mennesker rundt seg, og jeg ser frem til fortsettelsen, forteller han.

Flere senioradvokater fra nyttår

I tillegg til partneropprykk for Filtvedt, Haug og Nordli, kan firmaet også skilte med to nye senioradvokater fra 1. januar.

En av dem er Sofie Lemona, som er spesialisert innenfor arve- og familierett, og den andre er Siri Runung, som er fagsjef for barnerett og som primært jobber med foreldretvister.

Runung er i tillegg sertifisert mekler via Meklingsakademiet i regi av JUS og Advokatforeningen.

Powered by Labrador CMS