Eeva Kantanen, Camilla Grytten og Siv V. Madland er alle nye Kluge-partnere
Eeva Kantanen, Camilla Grytten og Siv V. Madland er alle nye Kluge-partnere

Kluge henter fire nye partnere

Advokatfirmaet har ansatt tre kvinnelige og én mannlig partner i Bergen, Stavanger og Oslo.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er glade for å ønske Camilla Grytten og Siv Veronika Madland velkommen som partnere til vår avdeling for Olje og gass. Begge har lang erfaring fra olje- og gassbransjen, og vil styrke vår posisjon innenfor energiområdet, skriver Kluge i en melding.

Madland har ledet juridisk avdeling i Repsol Norge. Hun har totalt 19 års erfaring innen forretningsområdet olje og gass, blant annet som advokat i Subsea7.

Comeback

Firmaet opplyser at Madland har spesialkompetanse innenfor kontraktsrett, og særlig arbeidet med utforming, forhandling, oppfølgning og kravshåndtering i alle typer offshore-kontrakter. Blant annet omfatter dette offshoreservice og fabriksjonskontrakter, riggkontrakter, fjerningskontrakter og olje- og gassalgsavtaler.

Grytten kommer fra stillingen som advokat i lete- og produksjonsselskapet ConocoPhillips Norge, og har tidligere jobbet i Equinors juridiske avdeling.

Både Grytten og Madland har tidligere jobbet i Kluge, fra henholdsvis 2003 til 2007 og 2014 til 2015.

Kluge har også hentet inn Eeva Kantanen som partner til Oslo-avdelingen. Hun kommer fra stillingen som internadvokat i Hydro, og er ny leder for Kluges fornybar energi-satsning. Kantanen har 17 års erfaring fra fornybarsektoren og har har innehatt en rekke ulike stillinger, og arbeidet med et bredt spekter av områder og med ulike juridiske problemstillinger.

Jan Magne Isaksen går fra Schjødt til Kluge
Jan Magne Isaksen går fra Schjødt til Kluge

Gikk til konkurrent

Også Jan Magne Isaksen er utnevnt til ny partner i firmaet. Han kommer fra stillingen som senioradvokat i Schjødt i Bergen, og har nå tiltrådt som partner i Kluge i samme by.

Nylig gikk tre av Kluges partnere over til Thommessen, som ønsker å ta opp kampen om klientene i Stavanger.

Powered by Labrador CMS