Margrethe Buskerud Christoffersen, Trond Eirik Schea, Anders Brosveet, Christian Bendiksen, Kristin Normann og Audun Moen.
Margrethe Buskerud Christoffersen, Trond Eirik Schea, Anders Brosveet, Christian Bendiksen, Kristin Normann og Audun Moen.

Juss-forlaget Karnov etablerer ekspertråd

Målet er at bedre bransjeinnsikt skal føre til bedre tjenester i fremtiden. - Vi er opptatt av å utvikle tjenestene våre i tråd med kundenes ønsker, samt hva vi ser av behov i markedet for øvrig, sier forlagsredaktør Anne Birgitte Songe.

Publisert Sist oppdatert

Et nyetablert rådgivningsorgan bestående av juss-eksperter skal preppe det juridiske forlaget Karnov for fremtiden.

Det vil si at rådet, også kalt «advisory board», skal «samle innsikt om trender og ønsker fra bransjen når forlaget skal videreutvikle sine tjenester», heter det i en pressemelding.

- Karnov ønsker kontinuerlig å utvikle sine tjenester, herunder innhold og funksjonalitet. Vi er imidlertid opptatt av å utvikle tjenestene våre i tråd med våre kundenes ønsker og behov, samt hva vi ser av behov i markedet for øvrig, sier forlagsredaktør Anne Birgitte Songe, til Advokatbladet.

- Gjennom gode diskusjoner i advisory board får vi økt innsikt i bransjen og dens trender, slik at vi kan fortsette å være innovative og tilpasse oss bransjens behov både på kort og på lang sikt.

Bredt sammensatt

Rådet består av Audun Moen, juridisk direktør i DNB, Kristin Normann, dommer i Norges Høyesterett, Trond Eirik Schea, juridisk direktør i NAV, BI-professor Monica Viken, UiO-professor Margrethe Buskerud Christoffersen, Brækhus-partner Christian Bendiksen og partner og daglig leder i Elden, Anders Brosveet.

Anne Birgitte Songe.
Anne Birgitte Songe.

Rådet skal møtes om lag to ganger i året, og hvert av medlemmene sitter i to år av gangen.

– I rekrutteringen av rådsmedlemmene har vi vært opptatt av å få et bredt sammensatt råd med representanter fra både akademia, det private næringsliv og offentlig sektor. Vi er utrolig stolte over at disse juristene har takket ja til å bli med i rådet, sier Songe, som også fungerer som rådets leder.

– I tillegg til deres innsikt og kompetanse om bransjen, vil de forhåpentligvis også utfordre oss ved å rette et kritisk blikk på våre eksisterende produkter.

– Preget av god takhøyde og interessante diskusjoner

Rådet hadde nylig sitt første møte, hvor de blant annet diskuterte forholdet mellom digitalt innhold og behov for innhold på papir, samt relevans av internasjonale kilder.

Ifølge Audun Moen var det et vellykket møte.

– Det blir spennende å få være med på å videreutvikle Karnovs tjenester. Karnov er et friskt pust i bransjen og leverer sammen med Lovdata markedets mest moderne rettskildeløsning. Første møte er gjennomført, og jeg vil si at det var preget av god takhøyde og interessante diskusjoner. Nå ser vi allerede fram til neste rådsmøte, sier han.

Powered by Labrador CMS