Sara Kaldvatsvik Storvik, Espen Temre og Per-Ole Hegdahl gleder seg over nye jobber.

Tre skatteadvokater til Danske Bank

- Vi håper at vi kan bidra til at Danske Bank beholder sin sterke posisjon i det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Trondheim-advokat Espen Temre har sluttet i Ernst & Young og begynt i ny jobb som skatteadvokat i Danske Bank. Det samme har også Deloitte-advokat Sara Kaldvatsvik Storvik. Advokat i Skattebetalerforeningen, Per-Ole Hegdahl, har nylig blitt ansatt som Danske Banks nye «head of tax».

- Vi gleder oss over å ha startet i nye jobber i en stor og profesjonell bank som satser på gode kundeopplevelser gjennom nærhet til kundene. Bank er langt mer enn boliglån, skriver de tre i en samlet epost til Advokatbladet.

Rådgiver og sparringspartner

I tillegg til fire år i Skattebetalerforeningen, har Hegdahl erfaring fra blant annet Regnskap Norge og Skatteetaten. Storvik har tilbrakt over åtte år som forretningsadvokat i Deloitte, mens Temre har arbeidet i EY de siste ti årene.

- Som skatteadvokater er vårt mål å gi gode råd om de skattemessige konsekvensene ved investering, transaksjoner og salg. I tillegg håper vi å være en nyttig sparringspartner ved planlegging eller gjennomføring av generasjonsskifter, og når kunden ønsker å diskutere det vi omtaler som legalt sikkerhetsnett, fortsetter Hegdahl, Storvik og Temre.

Legalt sikkerhetsnett er blant annet ektepakt, samboeravtale, fremtidsfullmakt og testament.

- Betydelig ansvar

Det mest forlokkende med å jobbe i Norges tredje største bank, er å komme tett på alle typer kunder og bidra til at kundenes økonomiske hverdag er forutsigbar og trygg, mener advokatene.

- Arbeidsoppgavene er varierte, og vi håper at vi sammen med dyktige rådgivere kan bidra til at Danske Bank beholder sin sterke posisjon i det norske markedet, skriver de.

- Å være kundens bankforbindelse er forbundet med et betydelig ansvar. Kundene er ofte avhengig av banken, på samme måte som banken er avhengig av kundene. Det er når vi sammen finner gode løsninger med kunder og virksomheter at begge parter blir fornøyde.

Powered by Labrador CMS