Julie Dahl Sagmo startet i Ræder i midten av august.

Fra Wiersholm til Ræder

Julie Dahl Sagmo lot seg inspirere av tre tidligere kolleger da hun bestemte seg for å bytte jobb. - De har fått mulighet til å være synlige, bli partnere sammen, lage podkast og andre ting som har gitt meg inntrykk av at de har støtte fra et firma som har troen på dem. Et firma hvor det er mulig å komme langt.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha klatret karrierestigen fra trainee til advokatfullmektig og så blitt advokat i Wiersholm, har Julie Dahl Sagmo nå meldt overgang til Ræder.

I november i fjor kom Sagmo tilbake på jobb etter sin tredje foreldrepermisjon. Det var etter dette at ideen om et firmaskifte kom snikende.

- Jeg fulgte særlig med på tidligere kolleger som allerede hadde gått over til Ræder og blitt partnere der; Tone Kaarbø, Ragnhild J. Nakling og Siri Falch-Olsen. Disse holdt jeg høyt i Wiersholm, forteller hun til Advokatbladet.

Det er for øvrig Tone Kaarbø som er managing partner i advokatfirmaet. Hun meldte overgang fra det som da het Hammervoll Pind, nå Ryger, i 2019.

- Viktig med kolleger i samme livssituasjon

I Wiersholm arbeidet Sagmo primært med arbeidsrett, personvern og tilgrensende rettsområder til dette. I Ræder fortsetter hun i samme sporet.

- Jeg har tenkt en stund på å jobbe i et noe mindre advokatfirma. Jeg synes Kaarbø, Nakling og Falch-Olsen, men også firmaet for øvrig, er gode rollemodeller.

For Sagmo er det viktig å være omgitt av kolleger i lik livssituasjon som henne selv.

- I likhet med meg har blant annet Nakling og Falch-Olsen små barn, og de kombinerer familielivet med advokatrollen på en god måte.

- Et firma hvor det er mulig å komme langt

Sagmo har særlig latt seg inspirere av hvordan nettopp Nakling og Falch-Olsen har vært med på å bygge opp arbeidslivsavdelingen i Ræder.

- De har fått mulighet til å være synlige, bli partnere sammen, lage podkast og andre ting som har gitt meg inntrykk av at de har støtte fra et firma som har troen på dem. Et firma hvor det er mulig å komme langt.

Sagmo har nettopp rundet sin første uke som Ræder-advokat.

- Jeg har blitt kjent med mange hyggelig mennesker, vært på sommerfest og kommet litt i gang med saker. Jeg føler meg veldig velkommen.

Powered by Labrador CMS