Linda Egeland gleder seg over intet mindre enn to nye roller i Haver.
Linda Egeland gleder seg over intet mindre enn to nye roller i Haver.

Rett fra mammaperm til ny jobb som partner

- Jeg er ekstra stolt over å bli medeier i et firma som besluttet å tilby meg partnerskap da jeg satt høygravid hjemme og ventet mitt første barn, sier Linda Egeland i Haver.

Publisert

Etter å ha gått ut i permisjon som høygravid med sitt første barn i desember 2020, ble Haver-advokat Linda Egeland spurt om hun ville bli en del av partnerskapet etter endt permisjon, altså fra og med januar 2022.

- Det å bli partner er utrolig kult og veldig stas, og jeg er ekstra stolt over å bli medeier i et firma som besluttet å tilby meg partnerskap da jeg satt høygravid hjemme og ventet mitt første barn. Det viser hvilke verdier og holdninger Haver har, sier Egeland til Advokatbladet.

Hun jobber med tvisteløsning og prosedyre i Stavanger-firmaet, og har erfaring innenfor flere av firmaets fagområder. Hennes fokusområder er erstatningsrett og forsikringsrett.

Egeland har gått hele veien i samme firma, fra hun startet som advokatfullmektig i 2012.

Jakter flere kolleger

I tillegg til ny partnerposisjonen er Egeland også fersk HR-sjef i Stavanger-firmaet.

- Mine viktigste oppgaver fremover vil være å sørge for at de ansatte har det gøy på jobb og får utviklet potensialet sitt. Det kommer alltid til å være viktig for meg. I tillegg skal vi knytte til oss flere flinke folk. Haver har mange kule og ambisiøse planer for årene som kommer, sier Egeland.

- Jeg har et fantastisk bra team som jobber sammen med meg, og som gir meg tillit og trygghet, så dette er jeg sikker på at vi får til sammen som et lag, legger hun til.

Haver er det største advokatfirmaet i Rogaland med lokal forankring og eierskap, og har rundt 40 medarbeidere fordelt på to kontorer i Stavanger og på Bryne. Firmaet omsatte i 2020 for 67 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS