Anders Myhre har spisskompetanse innen kontrakts- og entrepriserett, infrastruktur, fabrikasjon og prosedyre.
Anders Myhre har spisskompetanse innen kontrakts- og entrepriserett, infrastruktur, fabrikasjon og prosedyre.

Grette henter partner fra Hjort

Anders Myhre blir en del av Grettes bygg- og anleggsavdeling.

Publisert Sist oppdatert

Anders Myhre, som til nå har vært partner i Hjort, tiltrådte denne uken som partner i Advokatfirmaet Grette.

- Grette har et stort, profesjonelt og attraktivt entreprisemiljø, og vi har dette som et av firmaets hovedområder. Jeg ser frem til å arbeide i et firma med en tydelig posisjon i dette markedet, sier Myhre til Advokatbladet.

Store endringer

Managing partner Jacob S. Bjønness-Jacobsen tillegger at Myhre både har erfaring fra industrien, det offentlige, og som advokat.

- Grettes samarbeid med store private og offentlige aktører innen infrastrukturutvikling stiller høye krav til vår prosjektrådgivning og tvisteløsningskompetanse. Med sin faglige og kommersielle profil passer Anders meget godt inn i Grettes virksomhet, sier Bjønness-Jacobsen.

- Vi er spisset mot bransjer som bygg og anlegg, eiendom, bank og finans, energi og industri. Det har vært stor utvikling i Grette det siste året med både til- og fratredelser, og Grette er i dag et annet firma enn det vi var drøye 12 måneder tilbake, påpeker Bjønnes-Jacobsen.

I fjor sluttet seks av Grettes partnere samlet, og dannet immaterialrettsfirmaet Gjessing Reimers. I februar forlot ytterligere to partnere og tre andre advokater Grette til fordel for Hjorts arbeidsrettsavdeling.

Managing partner Jacob S. Bjønness-Jacobsen varsler flere nykommere.
Managing partner Jacob S. Bjønness-Jacobsen varsler flere nykommere.

Kommer flere inn

- Dette er en styrt og villet utvikling som gir gode resultater. Vi er meget godt posisjonert for fremtidsrettet advokatvirksomhet, sier Bjønness-Jacobsen og legger til

- Det kommer flere spennende nyheter fra oss i 2020, legger han til.

- Betyr dette flere nye partnere inn i Grette?
- Ja, det kommer flere. Det er en del av den planlagte utviklingen, men detaljene rundt dette får vi ta det når den tid kommer, sier Bjønness-Jacobsen.

Anders Myhre er rangert i Legal 500 innen Construction, Real Estate og Dispute resolution.