Vebjørn Søndersrød.

JOBBSKIFTE

Går fra Ræder til Føyen

- Utviklingen i markedene, teknologien og jussen går så utrolig fort at man må ha et solid lag for sammen å være oppdatert og levere høy kvalitet på rådgivningen. Her er Føyen gode, sier Vebjørn Søndersrød.

Publisert Sist oppdatert

Advokatfirmaet Føyen startet uken med å ønske en ny partner velkommen.

Etter 14 år som advokat og partner i Ræder, har Vebjørn Søndersrød meldt overgang til nettopp Føyen. Her vil han jobbe med særlig personvern, markedsføringsrett og immaterialrett i firmaets avdeling for IKT og media.

- Jeg ser virkelig frem til å bli en del av Føyens store og solide miljø på IKT, personvern og IP. Utviklingen i markedene, teknologien og jussen går så utrolig fort at man må ha et solid lag for sammen å være oppdatert og levere høy kvalitet på rådgivningen. Her er Føyen gode. Jeg gleder meg til å bidra, Søndersrød til Advokatbladet.

Bred bakgrunn

Søndersrød kommer nå fra en stilling som partner i Ræder, hvor han ledet arbeidet med IPR, markedsføringsrett og personvern.

De siste to årene var han også hvitvaskingsansvarlig.

Før han kom til Ræder i 2009, arbeidet han som både dommerfullmektig, som jurist ved nasjonalbiblioteket og som vitenskapelig assistent ved Institutt for Privatrett ved juridisk fakultet i Oslo.

- Et viktig bidrag

Det er svært hyggelig å kunne ønske Vebjørn velkommen til Føyen, forteller managing partner Knut Glad.

- Hans erfaring og kompetanse vil være et viktig bidrag til flere av våre satsningsområder, både for oss og våre kunder. I tillegg har han personlige egenskaper som vi setter høyt, og vi er svært glade for å ha fått ham med på laget, sier Knut Glad, managing partner i Føyen i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS