Siren Skalstad Ellensen har bakgrunn fra BAHR, Haavind og Deloitte.
Siren Skalstad Ellensen har bakgrunn fra BAHR, Haavind og Deloitte.

Forlater Thommessen til fordel for DLA Piper

DLA Piper styrker sin fornybar energi-satsning med en ny partner.

Publisert Sist oppdatert

- Muligheten til å kunne bistå klienter ut fra firmaets brede og internasjonale plattform, har vært en viktig årsak til at jeg nå velger å gå til nettopp DLA Piper. Spesielt spennende er det at firmaet har tatt en så markant posisjon mot fornybarsektoren, både i Norge og internasjonalt, sier Siren Skalstad Ellensen i en melding.

Stor aktivitet

I DLA Piper vil Siren tilknyttes firmaets corporate-avdeling og bransjegruppen for fornybar energi.

Hun har bred erfaring fra fusjoner og oppkjøp (M&A), egenkapitaltransaksjoner og omorganiseringer, og bistår norske og internasjonale selskaper med rådgivning, særlig rettet mot fornybar energi-segmentet og infrastruktur-transaksjoner

Ifølge analyseselskapet Inspiratia har DLA Piper bistått i flere fornybartransaksjoner enn noe annet advokatfirma i verden i første halvår 2021.

Kaare Oftedal
Kaare Oftedal

- Større bredde og slagkraft

Kaare Oftedal, som leder DLA Pipers norske sektorgruppe for fornybar energi, gleder seg over rekrutteringen.

- I likhet med våre kolleger i resten av verden, har vårt norske fornybarteam hatt et travelt første halvår, og utsiktene fremover ser meget bra ut. Vi er derfor veldig tilfredse med at Siren, med sin erfaring og kompetanse, slutter seg til teamet og sørger for at vi kan tilby våre klienter enda større bredde og slagkraft. Kombinert med våre internasjonale ressurser på området, er jeg ikke i tvil om at vi som firma har en rigg som er meget attraktiv for markedet både i Norge og utenlands, sier Oftedal.

Powered by Labrador CMS