Etter ti år i Arntzen de Besche er Atkinson klar for noe nytt.

Wiersholm henter ny partner fra Arntzen de Besche

Jon Martin Atkinson skal lede Wiersholm-satsingen i Trondheim sammen med partnerne Svein-Helge Hanken og Inge Ekker Bartnes fra og med høsten 2022. - Det nye kontoret vil gi oss et solid fotfeste i Trondheim, sier Atkinson.

Publisert Sist oppdatert

Allerede i mai ble det kjent at Wiersholm skulle styrke sin satsing innen havbruk, teknologi og fornybar energi, og at de utvider sin virksomhet til Trondheim fra og med september 2022.

Det ble opplyst at de to partnerne Svein-Helge Hanken og Inge Ekker Bartnes skulle lede satsningen, sammen med én nyansatt lokal partner. Wiersholm ønsket den gang ikke å røpe hvem den nye partneren var. Nå er det kommet for dagen at det er Jon Martin Atkinson (40) som virksomheten har fått med seg på laget.

Atkinson blir med det en del av et team som er forventet å bestå av ti-femten advokater innen kort tid. Wiersholm, som i fjor hadde en omsetning på 1,015 milliarder kroner, planlegger for jevn vekst ved Trondheim-kontoret, og ønsker å komme tettere på sine mange klientrelasjoner i Midt-Norge.

Bedret klient-tilbud

Atkinson er hentet fra Arntzen de Besche, der han primært har jobbet med selskapsrett, transaksjoner, venture capital og restruktureringsprosesser.

-Jeg har hatt ti fine år i Arntzen de Besche, men det er veldig spennende å få være med på å bygge opp Wiersholms satsning i Trøndelag, spesielt siden havbruk, fornybar energi og teknologi er utpekt som særlige satsningsområder. Selskapet har allerede en sterk posisjon i regionen, men det nye kontoret vil gi oss et solid fotfeste i Trondheim og et enda bedre klient-tilbud, forteller Atkinson til Advokatbladet.

- Imponerende «track record»

Karrierevei

Advokatfirmaet Selmer (2008-2012)

Arntzen de Besche Advokatfirma (2013-2022)

Advokatfirmaet Wiersholm (September 2022)

Atkinson har omfattende erfaring med aksjonæravtaler og andre aksjonærspørsmål og har prosedert en rekke saker for så vel ordinære domstoler som voldgift. Partneren har også bistått flere selskaper fra etablering og frem til salg eller børsnotering, og har opparbeidet seg erfaring innenfor fornybarsektoren, teknologimiljøer og havbruksnæringen.

-Vi er glade for å få Jon med på laget. Han har en imponerende «track record» som advokat, og har både den rette juridiske kompetansen og bransjeerfaringen for vår satsing i Trondheimsregionen. I tillegg er han en hyggelig fyr som det også blir morsomt å jobbe sammen med, sier partner Inge Ekker Bartnes i en pressemelding.

Bartnes legger til at markedet reagerer positivt på satsingen i trønderhovedstaden.

–Etter at vi startet dialogen med Jon og fortalte markedet om Wiersholms etablering i Trondheim, har vi opplevd stor pågang fra søkere til Trondheimskontoret. I tillegg til Jon har vi nå også rekruttert en god stamme med dyktige folk som skal være med på å sparke i gang satsingen vår i regionen. Dette gleder vi oss stort til, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS