Wikborg Rein-advokat Halvard Saue (f.v.) fant raskt tonen med Sondre K. Dotterud, Stian Moen Dahle og Alexander Sæthern.

- Fin mulighet til å se hva advokatfirmaene kan tilby

Hele 80 ulike bedrifter, deriblant en rekke advokatselskaper, hadde torsdag stand da Messedagen 2017 ble arrangert på Radisson Blu-hotellet på Holbergs plass i Oslo.

- Vi er her for å se på mulighetene som finnes både i løpet av og etter studiet. Dette er en fin sjanse til å bli kjent med arbeidsgiverne og se hva de kan tilby og hva de ønsker vi skal tilby, sier Alexander Sæthern, førsteårsstudent på jussen i Oslo.

Han synes det er interessant å få hilst på representanter fra de ulike advokatselskapene - selv om det ennå er en stund før det vil bli aktuelt å søke trainee-opphold.

Her er oversikt over alle bedriftene som deltok (ekstern link).

- Jeg hører med selskapene om hvilke fagområder de arbeider med, og om hva slags tilbud de har for at man kan utvikle seg faglig. Og så er det selvfølgelig viktig med et arbedsmiljø man kan trives i. Her får man møte en person i selskapet å snakke med, kan stille spørsmål, og danne seg et inntrykk av de ulike advokatselskapene og offentlige arbeidsgiverne, forklarer Sæthern.

Messedagen under Arbeidslivsdagene arrangeres av Juristforeningen og samlet i år 80 ulike bedrifter, deriblant en rekke av de største norske advokatfirmaene.

Se flere bilder fra Messedagen under!

 

 

[gallery columns="1" size="full" ids="9255,9249,9250,9251,9252,9254,9257,9263,9264"]

 

Powered by Labrador CMS