Snorre Nordmo ble partner i Wikborg Rein som 31-åring.

Snorre Nordmo har sluttet i Wikborg Rein

Nordmo går til Arntzen de Besche for å lede firmaets kapitalforvaltningssatsning. - Et naturlig valg, sier han.

Publisert Sist oppdatert

- Vi kan bekrefte at Snorre forlater Wikborg Rein. Vi er takknemlige for tiden hans hos oss, og ser frem til å følge hans videre karriereutvikling.

Det sier managing partner i Wikborg Rein, Geir Sviggum, til Advokatbladet.

Han ønsker ikke å si noe mer rundt avgangen.

Til Advokatbladet sier Nordmo at det ikke ligger noe dramatisk bak avgangen. Han går til Arntzen de Besche som partner.

- Jeg har fått en veldig spennende mulighet i Arntzen de Besche, hvor jeg skal lede kapitalforvaltningssatsingen. Det er et firma i kjempevekst, og hvor de stiller sterkt på både finansregulatorisk, venture & private equity, M&A, skatt, med videre. Dette gir et meget godt grunnlag for å satse på kapitalforvaltning.

- Er alt bra mellom deg og Wikborg Rein?

- Utvilsomt. Jeg er veldig takknemmelig for de tre årene jeg har hatt hos Wikborg Rein, og selv om jeg nå gjør et bytte på det profesjonelle plan så er relasjonene og vennskapene i Wikborg Rein noe jeg tar med meg videre.

- Noen vil kanskje mene at dette er et unaturlig karrierevalg, med tanke på at det har gått så bra for deg selv og Wikborg Rein? 

- For meg er dette et naturlig valg og en attraktiv mulighet, og jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer med å lede kapitalforvaltningssatsingen hos Arntzen de Besche, sier Nordmo.

33-åringen meddeler at han er en av fire nye partnere som blir tilsatt hos Arntzen de Besche denne måneden.

Partner som 31-åring

Nordmo har bakgrunn som fullmektig og fast advokat i BAHR, og har også vært juridisk direktør og ledet compliance-arbeidet i Sector Asset Management. 

Han begynte i Wikborg Rein som Specialist Counsel den 1. januar 2021, og har blant annet vært tilknyttet firmaets fagområde for kapitalforvaltning og finansregulatorisk. 

- Jeg tror ikke det finnes et bedre sted enn Wikborg Rein å være som ung partner. At det er her jeg jobber og har fått denne muligheten, er ikke tilfeldig, sa Nordmo til Advokatbladet da han ble tilsatt som partner i desember 2021, som 31-åring.

I fjor doblet Snorre Nordmo sin skattbare inntekt, til litt over fire millioner kroner, og ble med det den av partnerne i Norge under 35 år med høyest inntekt.

Powered by Labrador CMS