Caroline Skaar Landsværk arbeider med fornybar energi i Wikborg Rein.
Caroline Skaar Landsværk arbeider med fornybar energi i Wikborg Rein.

Hun blir ny partner i Wikborg Rein

- Stolt over at firmaet har gitt meg tilliten, sier Caroline Skaar Landsværk.

Publisert

Caroline Landsværk kom til Wikborg Reins energiavdeling i 2012, og har i løpet av hele karrieren jobbet med energirelaterte saker, og særlig fornybar energi.

Fra 1. august blir hun partner i firmaet.

– Jeg er veldig stolt over at firmaet har gitt meg tilliten, og er bevisst på at den nye rollen gir meg et stort ansvar. Jeg har et stort engasjement for energibransjen, og vil fremover fortsette mitt arbeid med prosjekter, transaksjoner og regulatoriske spørsmål i energisektoren, sier Landsværk til firmaets nettsider.

Hun legger til at hun ønsker å være en god rollemodell for kollegene.

Leder av Wikborg Reins energiavdeling, Tormod Ludvik Nielsen, har jobbet tett med Caroline Landsværk siden 2017.

– Caroline er en av de mest kunnskapsrike og oppdaterte energiadvokatene i Norge. Hun nyter betydelig respekt, både i Norge og internasjonalt. Det blir en sann glede å ha henne som partner på teamet, sier Nielsen til nettsiden.

- Kan justere forventningene

Caroline Landsværk var en av advokatene som ble trukket frem i forbindelse med Talentprisen i 2017. På spørsmål om hvordan man i fremtiden kan få frem flere kvinnelige partnere, svarte hun slik;

– Jeg tror dette vil jevne seg ut over tid, når nye generasjoner jurister og advokater vokser frem. Når det er sagt, er det helt klart lønnsomt for firmaene å legge til rette for at talenter blir værende, uavhengig av kjønn. Man bør sørge for at det er mulig både for de talentfulle kvinnene og de talentfulle mennene som ønsker eller må ta ansvar på hjemmebane å fortsette sine karriereambisjoner i kombinasjon med sine familieforpliktelser. Dette kan man delvis oppnå ved å justere hvilke forventninger som stilles til kvinnelige og mannlige advokater i visse perioder av livene deres, både med hensyn til faktureringskrav, timeantall og tilgjengelighet på ettermiddagene, sa Landsværk til Advokatbladet den gangen.

- Samtidig er det viktig at småbarnsforeldrene fortsatt blir gitt ansvar og spennende oppgaver som gir en givende arbeidshverdag. Det er en balansegang, la hun til.

Ny partner i London

Også i London har Wikborg Rein tatt opp en kvinnelig partner, britiske Eleanor Midwinter.

– Utnevnelsen av Eleanor Midwinter til partnerskapet er i tråd med våre strategiske planer for vekst og ekspansjon her i London. Eleanor vil bidra til å opprettholde og bygge videre på vår allerede betydelige praksis innenfor skipsfart, offshore og råvarer, sier managing partner Chris Grieveson ved London-kontoret til Wr.no.

Powered by Labrador CMS