Transaksjonsadvokat Ingjerd Røynås blir ny partner i Wiersholm

Ingjerd Røynås startet som advokatfullmektig i Wiersholm i 2010.

- Håper jeg kan være et forbilde for andre

Ifølge Wiersholm-advokat Ingjerd Røynås er transaksjons-delen av advokatbransjen i ferd med å bli mer mangfoldig. Fra nyttår rykker hun opp til å bli partner.

Publisert Sist oppdatert

Wiersholm-advokat Ingjerd Røynås var en av foredragsholderne under Nordic Buy Out Forum i Oslo denne uken. Det var da hun ble introdusert som foredragsholder på scenen, Wiersholm-partner Jarle Kvam avslørte til de om lag 400 tilhørerne at Røynås fra nyttår av blir tatt opp som ny partner i firmaet.

- Det er stort. Jeg er kjempeglad, sier Røynås til Advokatbladet.

Etter en periode som fullmektig i Bull & Co. har hun jobbet seg hele veien opp fra fullmektig til partner i Wiersholm, og nesten utelukkende jobbet med transaksjoner, investeringer og private equity.

Hennes foredrag på Nordic Buy Out Forum handlet blant annet om å bevisstgjøre hvor viktig det er med gode forberedelser i salgsprosesser

Ser en endring

Røynås arbeider hovedsakelig med fusjoner og oppkjøp, samt generell rådgivning innen selskapsrett og kontraktsrett.

- Jeg håper å kunne være et forbilde for andre kvinnelige advokater på transaksjonsfeltet

Transaksjonsdelen av bransjen har tradisjonelt vært blant de mest mannstunge i advokatbransjen. Hun understreker at det nå også er mange yngre kvinnelige talenter på feltet som hun håper å kunne være en inspirasjon for.

- Tidligere var jeg ofte den eneste kvinnen i rommet på møtene. I det siste har vi sett en endring på dette. Det er veldig positivt, sier Røynås.

Jarle Kvam får snart med seg Ingjerd Røynås som medeier i Wiersholm.
Powered by Labrador CMS