Anne Marie Sejersted starter fra 1. juni i Wiersholm.

Dette er Wiersholms nyeste partner

Patentekspert Anne Marie Sejersted forlater partnerskapet i Kvale til fordel for Wiersholm. Der skal hun blant annet samarbeide med Rune Opdahl og Hans Erik Johnsen.

Publisert Sist oppdatert

Anne Marie Sejersted tiltrer 1. juni som partner i Wiersholms immaterialrett og teknologi- og medierettsteam. Hun har lang erfaring med immaterialrett, og har spesialkompetanse innen patent, varemerker, design, opphavsrett og markedsrett.

Hun kommer til Wiersholm fra advokatfirmaet Kvale, der hun var partner i fem år.

Før det var Sejersted totalt 19 år i Haavind.

– Anerkjent

– Det er en stor glede for meg å få anledning til å bli en del av et så kompetent og anerkjent firma som Wiersholm. Jeg ser virkelig frem til å til å kunne bidra med å supplere og styrke det allerede svært solide IP/TMT-teamet i firmaet, sier Sejersted i en melding.

Sejersted er en av landets fremste IPR-advokater, og særlig anerkjent for sin kompetanse innen patenttvister og arbeid for virksomheter innen blant annet legemiddelsektoren, offshore/maritime sektor og industridesign.

Tette bånd

Et av firmaene som senere dannet Wiersholm var for øvrig det første stedet hun jobbet som jusstudent.

- Jeg satt i resepsjonen og gjorde også ulike sekretæroppgaver. Dessuten hadde jeg studieplass i Wiersholm på 4. avdeling. I tillegg var min far Nils J. Sejersted partner i firmaet i mange år. Så visse bånd til Wiersholm var det nok der fra før. Og det føles veldig bra nå å være en del av firmaet.

Hun bistår også en rekke andre typer av virksomheter med løpende forvaltning og håndheving av immaterielle rettigheter, inkludert forsknings- og utviklingsarbeid. Sejersted har tidligere vært advokat i NRK, og har også erfaring med saker innen kultursektoren.

Skal styrke patentfeltet

- Min hovedoppgave blir særlig å videreutvikle og styrke arbeidet med patent og patentsaker for domstolene, men også med industrielle rettigheter ellers, som forretningshemmeligheter, varemerker, design og saker etter markedsføringsloven. Dette er områder som blir stadig viktigere med tanke på å beskytte investeringer og markedsposisjoner for ulike næringslivsaktører, både nasjonalt og internasjonalt, og for å heve konkurransekraften.

- Jeg har lang erfaring med å rådgi strategisk og operasjonelt på disse fagfeltene. I tillegg har jeg jobbet mye med opphavsrett, og vil kunne bidra også der, understreker Sejersted.

Rune Opdahl ser frem til å starte samarbeidet med Anne Marie Sejersted.

Sterkt ønsket

IPR/TMT-partnerne Hans Erik Johnsen og Rune Opdahl har lenge ønsket å få Sejersted til Wiersholm:

– Vi er utrolig glade for å få Anne Marie på laget. Hun er en særs hyggelig person og dyktig lagspiller som vi er veldig fornøyde med å få hit til Wiersholm, sier Hans Erik Johnsen.

Kollega Rune Opdahl er enig.

– Faglig vil hun komplettere teamet på en god måte, og bidra til at Wiersholm skal være det ledende fagmiljøet på vårt felt, sier Opdahl.

Powered by Labrador CMS