Advokatbladets team gir deg de viktigste daglige nyhetene fra bransjen: Fra v. lagdommer Per Racin Fosmark, redaktør Nina Schmidt, journalist Thea N. Dahl og journalist Henrik Skjevestad.
Advokatbladets team gir deg de viktigste daglige nyhetene fra bransjen: Fra v. lagdommer Per Racin Fosmark, redaktør Nina Schmidt, journalist Thea N. Dahl og journalist Henrik Skjevestad.

Gi oss ros eller ris for nye nettsider!

Advokatbladet tar navnet tilbake, og vokser sterkt på nett.

Publisert   Sist oppdatert

Velkommen til våre nye, mobiltilpassede nettsider!

Advokatbladet satser på nett, og nett-trafikken har vokst kraftig det siste året. I fjor økte antall nye brukere med nærmere nitti prosent, og antall unike sidevisninger med nærmere sytti prosent, sammenlignet med året før.

- Enten vi dekker et arrangement eller skriver om rettsutviklingen, ser vi at leserne forventer at sakene raskt kommer ut på nett. At vi nå kan tilby lekre og lesevennlige nettsider, også på mobil, håper vi vil gjøre leseopplevelsen bedre, sier redaktør Nina Schmidt.

Helt i hundre

Som du kan se, har vi ikke bare fått nytt design med ny logo og nye farger, men vi går også tilbake til bare å bruke navnet Advokatbladet, etter å ha vekslet mellom å bruke dette og navnet Advokaten de siste par årene.

- Vi så at det ble litt forvirrende for leserne med to navn, og bestemte oss derfor for å bruke det navnet vi har hatt siden 1965. Vi tror at leserne har et godt forhold til dette navnet, og er stolt over bladets lange tradisjoner. Til neste år fyller Advokatbladet hundre år, et jubileum vi kommer til å feire gjennom hele 2020, sier Schmidt.

Våre nye nettsider har renere lay-out og bedre lesevennlighet, og er også mobiltilpassede. Nå er det slutt på at lange ord i titlene kuttes helt vilkårlig når du leser oss på mobil. Men enda bedre; våre nye sider er raskere å laste, og formatene i artiklene vil være tilpasset mobilskjermen.

Nederst i hver artikkel vil du finne emneord som leder til samlesider der du vil finne flere artikler om det samme temaet. Søkefunksjonaliteten er også forbedret, slik at du lettere kan finne frem til saker du er interessert i å lese.

Daglige nyhetsartikler

Hver dag finner du nyhetsartikler om advokatbransjen på våre nettsider, og ferske avgjørelser fra domstolene, skrevet av lagdommer Per Racin Fosmark i Borgarting lagmannsrett. Fosmark er redaktør av våre fagsider Jussnytt, og skriver nå også for nett.

Har du tips til saker, forslag til tema, eller gi oss en tilbakemelding på våre nye nettsider? Vi hører gjerne fra deg! Send oss en e-post her.

Styrker papirmagasinet

Vi fortsetter også å styrke vårt papirmagasin, som i fjor var et av fagbladene i Norge som økte mest i opplag. Ifølge en fersk måling fra TNS Gallup har papirmagasinet nå 27.000 lesere.

Ny funksjonalitet vil bli lagt til i dagene fremover, følg med!