Frode Lillebakken gleder seg til nye eventyr.

Nå blir han juridisk direktør i Gelato

- Trigges av en ny vekstreise, sier Frode Lillebakken.

Publisert

21 år etter at han gikk inn i telecom-bransjen og sju år etter at han startet som juridisk direktør i Telia, blir Frode Lillebakken general counsel i Gelato fra 1. juni.

- Jeg gleder meg. Telecom endrer seg hele tiden i tråd med teknologiutviklingen. Det har aldri vært kjedelig å jobbe der. Jeg ser på jobbskiftet som et nytt eventyr, sier Lillebakken til Advokatbladet.

Da han i sin tid jobbet i Tele2, vokste selskapet fra null til 1,2 millioner mobilkunder mellom 2001 og 2015. Nå er det Gelato som vokser fort.

- Det å få lov til å være med på en ny vekstreise, det er det som trigger meg.

- Viktig for selskapets suksess

Gelato er et software-selskap rettet mot produksjonen av personaliserte produkter, slik som plakater, klær og bilder, over hele verden. Selskapet har 14 kontorer i tolv ulike land. Flaggskipet ligger i Oslo.

- Vi er glade for å ha Frode Lillebakken med på laget. Vi var kolleger i Tele2 Norge, og jeg ser frem til å arbeide med han igjen. Gelato opplever hurtig vekst, og Lillebakkens veiledning vil bli viktig for selskapets suksess, sier Henrik Müller-Hansen, grunnlegger av og CEO i Gelato, i en pressemelding.

- Kan ikke flyte på erfaring

I Telia har Lillebakken vært med på å bygge opp det som i dag er et inhouse legal team bestående av sju advokater. Da han startet, fantes ikke denne avdelingen.

Med ny jobb rundt hjørnet, spår han at arbeidshverdagen vil bli hektisk.

- Det kommer til å være nye utfordringer hele tiden. I Telia kunne jeg flyte på tjue års erfaring. I Gelato kan jeg ikke flyte på noe som helst, utover at jeg kjenner noen av de sentrale menneskene fra tiden i Tele2.

Powered by Labrador CMS