- Vi er opptatt av å ha god bemanning på stedene vi har tilstedeværelse utenfor Oslo, sier John Christian Elden.

Elden utvider staben med 17 nye medarbeidere

- Elden Advokatfirma er inne i en spennende vekstfase hvor vi vokser både i antall advokater og geografisk tilstedeværelse.

Publisert Sist oppdatert

De 17 består av 14 advokatfullmektiger og tre advokater, hvorav én partner, og er fordelt på kontorene både i Oslo, Sandefjord, Haugesund, Stavanger, Bergen og Tromsø.

Veksten nå i høst er bare en fortsettelse av den veksten vi har hatt de senere årene, både hva gjelder antall medarbeidere og antall kontorer, forteller John Christian Elden til Advokatbladet.

- Gjennom veksten vi har hatt i Elden de siste årene har vi fått inn flere svært dyktige og engasjerte advokater, noe som gjør at oppdragsmengden har økt. Særlig innen sivile rettsområder opplever vi økende oppdragsmengde, og da er det naturlig at vi fortsetter å hente både nyutdannede og erfarne jurister til selskapet.

Tre advokater

I Haugesund har Werner Dagsland gått inn som ny partner. Han kommer fra Eurojuris, og jobber primært med privat- og forretningsjuridisk tvisteløsning.

Fra advokatfirmaet BAHR i Oslo kommer Silje-Marie Wahl Blomkvist. Hun har særlig kompetanse innen finansieringsjuss og restruktureringsprosesser.

Ved Hamar-kontoret starter Anders Frydenberg. Han har jobbet som selvstendig advokat siden 2013, og før det som påtalejurist i politiet.

Nye fullmektiger i Sandefjord, Oslo, Stavanger, Bergen og Tromsø

Elden advokatfirma består nå av 120 advokater og advokatfullmektiger.

De 14 siste fullmektigtilskuddene er Irja Bronx Karlstrøm (Sandefjord), Håvard Sørland (Sandefjord), Cornelie Pauline Stenumgaard Hvidsten (Oslo), Victoria Westrum (Oslo), Eva Fredrikke Bech (Oslo), Johannes Nyland (Oslo), Jonas Berge (Oslo), Armin Khoshnewiszadeh (Oslo), Kelly Solem-Young (Oslo), Terese Eldholm (Oslo), Marianne Takla (Stavanger), Siren Elise Finnvik (Stavanger), Sofie Blichfeldt Grøndahl (Bergen) og Johanne Grue Reiten (Tromsø).

Powered by Labrador CMS