Silje Bakkevig Dagsland, Sarah-Ann Kvam og Ragnar Gundersen Koffeld.

Tre nye partnere i Haavind

1. januar 2024 går Silje Bakkevig Dagsland, Sarah-Ann Kvam og Ragnar Gundersen Koffeld inn i partnerskapet.

Publisert Sist oppdatert

– Det er ekstra gledelig å ta opp advokater fra egne rekker som har bidratt til vår sterke utvikling.

Det sier managing partner i Haavind, Preben Brecke. Fra nyttår blir nemlig Silje Bakkevig Dagsland, Sarah-Ann Kvam og Ragnar Gundersen Koffeld nye partnere i advokatfirmaet.

Mens de to førstnevnte vil styrke satsingen på fagområdene knyttet til energiomstilling og det grønne skiftet, er Koffeld spesialisert innenfor M&A.

- Opplever økt etterspørsel

Silje Bakkevik Dagsland har arbeidet i Haavind siden hun ble ferdig med studiene i 2014. Innenfor grønn omstilling er hun spesialist på tilvirkningskontrakter og entreprise.

Sarah-Ann Kvam kom til advokatfirmaet 2017 etter noen år som advokatfullmektig i Kyllingstad Kleveland. Hun er spesialisert innenfor kontraktsrett, særlig leveranse- og tilvirkningskontrakter.

- Vi opplever stor etterspørsel innenfor offshore, industri og fornybar, og både Sarah-Ann og Silje har gjennom flere år demonstrert høy kompetanse og evne til å rådgi i komplekse saker og tvister, og de har svært god bransjeforståelse og kommersiell innsikt, sier Preben Brecke.

Satser på M&A 

Ragnar Gundersen Koffeld arbeider mest med selskapsrett, fusjoner og oppkjøp, i tillegg til børs- og verdipapirrett. Han kom til Haavind i 2017 etter fire år som advokat i BAHR. 

- Ragnar har omfattende transaksjonserfaring, særlig rettet inn mot Private Equity og Capital Markets, og vil bidra til ytterligere å styrke Haavinds posisjon innen M&A, som er et viktig område for firmaet. Han er faglig dyktig og har bistått i flere komplekse transaksjoner de siste årene, sier Brecke.

Powered by Labrador CMS