Karsten Kreiling og Oda H. Ekre.

Disse rykker opp i Wiersholm

Oda H. Ekre og Karsten Kreiling trer inn i partnerskapet ved årsskiftet. 

Publisert

Når 2023 blir til 2024, styrker Wiersholm partnerlaget med to. 

Oda H. Ekre, spesialisert innenfor offentlige anskaffelser, kontraktsrett og tvisteløsning, samt compliance og granskning, og Karsten Keiling, som primært arbeider med M&A-transaksjoner og selskapsrett. 

- Oda og Karsten utmerker seg begge som svært dyktige advokater og har vært sentrale personer på sine fagområder i en årrekke i Wiersholm. I tillegg er de utrolig hyggelige kollegaer som også har en høy standing hos klientene våre, sier managing partner, Morten Goller, i en pressemelding

- Skikkelig stolt

Ekre startet i Wiersholm i 2014 etter å ha arbeidet et år som fullmektig i Wikborg Rein. Hun har markert seg i både Kapital JUS' advokatundersøkelse, samt blitt rangert som såkalt rising star av Legal 500. 

Utdannelsen tok hun ved Universitetet i Oslo, og tok også deler av graden i Amsterdam. 

- Jeg er skikkelig stolt og glad for at jeg har blitt tatt opp som partner i Wiersholm, et advokatfirma som representerer en unik kombinasjon av svært høy faglig dyktighet og et arbeidsmiljø som er preget av samhold og trivsel, sier hun.  

- Denne kombinasjonen verdsetter jeg veldig høyt, og jeg ser frem til å bidra både faglig og sosialt i den nye rollen. Jeg gleder meg også veldig til å få være med på å videreutvikle et av Norges beste anskaffelsesmiljøer.

- Vilje til å tenke annerledes

Kreiling startet advokat-karrieren i firmaet Gleiss Lutz i 2015. Til Wiersholm kom han to år senere. I årets advokatundersøkelse, ble han rangert som lovende talent i kategorien «internasjonal advokat». 

Kreiling har studert både juss og økonomi i Berlin. I tillegg har han en LLM i International Commercial and Business Law fra London i 2012. 

- Jeg veldig takknemlig for tilliten fra Wiersholm. At jeg får denne sjansen med min bakgrunn, viser etter min mening mye om hva Wiersholm er og hvilke verdier Wiersholm står for: Viljen til å tenke annerledes, at alle får en sjanse, og at man ønsker at alle skal lykkes – uavhengig av hvor man kommer fra, sier han.

- I Wiersholm jobber noen av de dyktigste M&A-advokatene som finnes, og å få muligheten til å jobbe videre med dem for å hjelpe klientene med deres viktigste og vanskeligste saker er ekstremt motiverende. 

Powered by Labrador CMS