Jon Wessel-Aas.
Jon Wessel-Aas.

Jon Wessel-Aas går fra Lund & Co til Glittertind

Tiltrer som partner 1. februar. 

Publisert Sist oppdatert

De siste seks år har Jon Wessel-Aas vært partner i Lund & Co, etter sju år med samme tittel i Bing Hodneland. Om en drøy uke går han inn i partnerskapet til Glittertind, melder firmaet i en pressemelding. 

- Høsten 2023 forsterket vi vår forsikringskompetanse med rekrutteringen av advokat Ståle Hovda. Ved rekruteringen av Jon Wessel-Aas styrker vi vår tvisteløsningssatsning med å få inn ekspertkompetanse på medierett og ytterlige kompetanse innen EMK- og EU/EØS-rett, sier Glittertinds managing partner, Aron Solheim.

- Åpenbart potensiale

Wessel-Aas, som siden 2020 også har vært leder av Advokatforeningen, er en erfaren prosedyreadvokat med særlig kompetanse innen medierett, samt EU- og EØS-rett. 

Han er spesielt opptatt av ytringsfrihet, personvern, opphavsrett og menneskerettigheter.

- Jeg har hatt noen svært gode år med mine gamle kolleger i Lund & Co. Jeg vil savne det spesielt gode kollegiale miljøet der. Selv om jeg flytter på meg profesjonelt, vil de vennskapene vare, sier han. 

- Når jeg nå har valgt å gå fra ett fantastisk kollegium med særdeles sterkt fagmiljø, til et annet, er det fordi både Glittertind og jeg ser det åpenbare potensialet for synergier mellom det som blir våre felles porteføljer. Som Lund & Co, driver også Glittertind advokatvirksomhet i tråd med gode og sunne verdier, som jeg kan slutte meg helhjertet til.

- En viktig og tydelig stemme i samfunnsdebatten

Når Advokatforeningens representantskap samles i mai, er Wessel-Aas ferdig med sin andre og siste periode som Advokatforeningens leder. 

- En viktig del av Glittertinds verdigrunnlag er at vi skal være en del av samfunnet rundt oss, sier Aron Solheim.

- Advokat Jon Wessel-Aas har over en lang periode vært en viktig og tydelig stemme i samfunnsdebatten. Rekrutteringen av Jon-Wessel Aas er derfor et lite kinderegg for oss.

Powered by Labrador CMS