Det var duket for folkefest under årets skistafett.

KROM-KONFERANSEN

Full fres på Storefjell: Skistafetten ble en thriller

Det var knyttet stor spenning til den prestisjetunge skistafetten under årets KROM-konferanse på Storefjell. Den skulle vise seg å inneholde fall, melkesyre og et comeback av de sjeldne.

Publisert

Som et avbrekk til de alvorlige og seriøse krimpolitiske spørsmålene som var på agendaen under årets KROM-konferanse, gikk den årlige skistafetten av stabelen lørdag ettermiddag.

Åtte ambisiøse lag stod side om side da startskuddet sendte det stjernespekkede feltet ut i tåken som lå over Storefjells nypreppede løyper. Skiløperne ble løftet frem av et brølende engasjert publikum som stod klare langs sporet.

Årets løype var av det krevende slaget, og bestod av en drøy kilometer lang sløyfe med tøffe motbakker og tekniske utforbakker. Feltet bestod blant annet av advokater, arrangører, og representanter fra Sivilombudet, Jussbuss og Jussformidlingen.

«Stafett er stafett»

Allerede sekunder etter startskuddet gikk, startet dramatikken. «Jussbuss 1» gikk i bakken allerede etter tyve meter, og konkurrentene fikk et forsprang. Først inn i bakken var Team Sulland, som fikk en solid start.

Etter en trå start var det likevel duket for en opphenting av de sjeldne da «Jussbuss 1», seks minutter etter fallet, seilet inn som første lag over mål. Like bak fulgte «Palestina» ikledd sine karakteristiske Palestinaskjerf, før «Jussbuss 3» staket inn til en tredjeplass.

– Vi er skuffet over at ryktene om at Kriminalomsorgsdirektoratet skulle stille med lag ikke stemte, men er ellers meget fornøyde med seieren, sa vinnerlagets representant på førsteetappen, Eskil Vik Urdal.

Representanter fra KROM-styret, Helge Hjort, Knut Haraldseid og Aslak Syse.
Ida Helland Iversen, Eskil Vik Urdal og Ingebjørg Arneberg Stueland sikret seieren for Jussbuss1.
Seniorrådgiver Johannes Flisnes Nilsen i Sivilombudet, advokat Lars Mathias Enger i Furuholmen Dietrichson og advokat Marit Lomundal Sæther i Sulland sikret sølvmedaljen for lag Palestina.
Team Sulland var representert av Jonathan Leifsson de Lange, Frida Ose Marthinussen og Frode Sulland.
Stemningen var til å ta og føle på da deltakerne stod på startstreken.
Powered by Labrador CMS