Silje Christine Hellesen og Elisabeth Rød fra Haugesund ser frem til nye verv som henholdsvis fast forsvarer og fast bistandsadvokat.

Disse blir faste forsvarere og bistandsadvokater

- Jeg ser frem til å fortsette å jobbe for enkeltindividets rettssikkerhet og menneskeverd.

Publisert Sist oppdatert

Silje Christine Hellesen, partner ved Eldens Haugesund-kontor og Per Ivar Hessen som driver advokatvirksomhet i Kvinnherad er oppnevnt som faste forsvarere ved Haugaland og Sunnhordland tingrett og Gulating lagmannsrett.

- Jeg er ydmyk for at Domstolsadministrasjonen har vist meg denne tilliten, og ser frem til å fortsette å jobbe for enkeltindividets rettssikkerhet og menneskeverd, nå som fast oppnevnt forsvarer, sier Hellesen.

Hun er den første kvinnen i distriktet som oppnevnes som fast forsvarer.

- Jeg mener at mangfold og kjønnsbalanse er en viktig verdi for arbeidslivet, også når det gjelder denne type verv. Det bidrar til å sikre at de som trenger hjelp får best mulig advokatbistand, sier Hellesen.

Hellesen oppnevnes ved rettsstedet Haugesund, mens Hessen blir oppnevnt ved rettssted Stord.

I Gulating lagmannsrett er Hellesens Elden-kollega Elisabeth Rød oppnevnt som fast bistandsadvokat.

Andrea Wisløff er innstilt som fast forsvarer forsvarer til Buskerud tingrett, rettssted Drammen og Borgarting lagmannsrett. Wisløff har vært fast forsvarer der siden 2016, og er partner i TYR advokater i Drammen.

I Romerike og Glåmdal tingrett er Per Ove Marthinsen, advokat Simon Ladderud Stende, Hilde Mo og advokat Anne Merete Evenrud innstilt til vervene som faste forsvarere. Marthinsen oppnevnes ved rettssted Eidsvoll mens de tre andre blir forsvarere på Lillestrøm.

Thore Heggen er innstilt som fast bistandsadvokat ved Sogn og Fjordane tingrett og Gulating lagmannsrett.

Powered by Labrador CMS