Tore Stønjum har også bakgrunn fra Thommessen.
Tore Stønjum har også bakgrunn fra Thommessen.

Disse rykker opp i CLP

Advokatfirmaet har utnevnt to nye assosierte partnere.

Publisert Sist oppdatert

Tore Stønjum og Christian Vestheim er utnevnt til assosierte partnere i CLP, melder advokatfirmaet på sine nettsider.

De to har begge lang erfaring fra firmaet.

Stønjum har jobbet i CLP siden 2013, og er spesialisert innenfor tvisteløsning, og har lang erfaring med forretningsjuridiske tvister for de alminnelige domstoler og voldgift.

- Opprykket til assosiert partner innebærer at jeg fremover vil ha en sentral rolle i CLPs satsing på tvisteløsning, og at jeg i større grad vil være involvert i den generelle driften av firmaet, sier Stønjum til Advokatbladet.

- Ser frem til den nye rollen

- Tvisteløsningsavdelingens viktigste oppgave er å gi gode og effektive råd når CLPs klienter er involvert i tvister. Dersom vi ikke lykkes med å løse tvistene gjennom forhandlinger, opptrer vi som prosessfullmektig for de alminnelige domstoler, og i voldgiftsprosesser. Jeg ser virkelig frem til den nye rollen, legger han til.

Christian Vestheim.
Christian Vestheim.

Han har tidligere jobbet som dommerfullmektig ved Oslo tingrett, og har undervist i kontraktsrett ved Universitetet i Oslo.

- Heldige

Christian Vestheim har jobbet i CLP siden 2012, primært med selskaps- og verdipapirrettslige spørsmål, særlig i forbindelse med oppkjøp, investeringer, fusjoner og fisjoner, restrukturering og andre egenkapitaltransaksjoner.

- Dette er en fin dag for CLP. Både Tore og Christian er meget dyktige advokater og vi er heldige som har de med på laget, sier managing partner Lars Gunnar Aas til firmaets nettsider.

Powered by Labrador CMS