CFO Lars Narum Nordby, managing partner Morten Goller, og markeds- og kommunikasjonsdirektør Christine Liæker Lindberg i Wiersholm har god grunn til å smile.

Wiersholm er kåret til årets norske advokatfirma

Chambers Europe fremhever Wiersholm-advokatenes gode sosiale intelligens, i tillegg til fagkunnskapen.

Publisert Sist oppdatert

Wiersholm er kåret til årets norske advokatfirma i den internasjonale årlige advokatkåringen Chambers Europe.

De andre norske firmaene på årets norske liste er BAHR, Schjødt, Thommessen, og Wikborg Rein - altså landets største advokatfirmaer.

Det er en kjensgjerning at advokatbransjen har en rekke kåringer, og at ikke alle er like prestisjetunge.

– Chambers og Legal500 er de vi ser hen til internasjonalt. De gjør begge et grundig arbeid med å analysere bransjen, og snakker både med konkurrentene og klientene våre. Derfor er det ekstra hyggelig å bli trukket frem der, sier managing partner Morten Goller til Advokatbladet.

De siste ukene har alle firmaets ansatte arbeidet fra hjemmekontor. Vi møter ham sammen med markeds- og kommunikasjondirektør Christine Liæker Lindberg, og CFO Lars Narum Nordby på god avstand til både hverandre og Advokatbladets utsendte, når de alle tre er innom Wiersholm- kontoret i Oslo.

Seks advokater på toppnivå

I Chamber Global har seks Wiersholm-advokater fått merkelappen top level : Kaare P. Sverdrup (bank og finans), Sverre Sandvik (kapitalmarkeder), Jarle Kvam (M&A) og Morten Goller, Magnus Hellesylt og Stephan L. Jervell i tvisteløsning.

– Når vi skal inn i jurisdiksjoner vi har mindre kjennskap til, bruker vi Chambers for å orientere oss, legger Goller til.

- Nøyaktige

Chambers trekker blant annet frem at årets vinner har sin styrke innen en rekke områder som bank og finans, transaksjoner, selskapsrett, arbeidsrett, tvisteløsning, offentlige anskaffelser og skatterett.

– Firmaet har advokater som ikke bare har en naturlig evne til kommunikasjon, men også sosial intelligens. Wiersholms evne til å samhandle, sikre nøyaktighet, og å være punktlig, grenser til perfeksjonisme. Det ser ut til at dette er noe som kjennetegner hele organisasjonen. Å være Wiersholm-klient er virkelig en spesiell opplevelse, skriver en av klientene.

– Den faglige ekspertisen er kjernen i alt vi gjør, og er ekstremt viktig for oss, men i tillegg er måten man leverer tjenesten på, blitt viktigere. Vi skal være det beste firmaet for klientene våre, men også for de ansatte, sier Goller.

Forbedrer klientens opplevelse

Som et ledd i å forbedre seg, har Wiersholm sett på hele klientreisen og hvordan de kan forbedre seg på alle kontaktpunktene de har med klientene sine.

– Vi har blitt bedre på en rekke områder - men har fortsatt en del å ta tak i. Dette er et kontinuerlig arbeid som vi har satt i system, og som vi nå ser resultater av. Våre klienter skal få en totalopplevelse med tydelig råd satt i kontekst – levert på en effektiv, hyggelig og ukomplisert måte, legger Nordby til.

I kåringen av Europas beste advokatfirma vant Latham & Watkins, som har kontorer Storbritannia, Spania, Frankrike og Tyskland, og har opplevd en økonomisk vekst på 11,3 prosent det siste året.

Allen & Ivory var det eneste firmaet som vant i to land, Belgia og Storbritannia, og var også inne på topp-fem i Luxembourg og Nederland.

Powered by Labrador CMS